ove subote

Foto - Ne propustite predstavljanje nove Toyote Corolle Cross u Salonu Futura Auto

Objavljeno: 01.12.2022. 10:04

Zadnja izmjena: 01.12.2022. 10:04

Futura Auto poziva Vas na predstavljanje novog modela - Toyote Corolla Cross - koje će se održati 3. prosinca 2022. od 11 do 13 sati u salonu Toyotinog ovlaštenog partnera Optujska ulica 169, 42000 Varaždin.

Futura Auto pobrinula se i da u predstavljanju novog modela uživaju svi članovi obitelji. Dok vi razgledavate i upoznajete se sa specifikacijama novog Toyota modela, najmlađi mogu uživati u „Corolla Cross STEM radionici“. U sklopu zabavne i edukativne radionice najmlađi će moći samostalno izraditi repliku vozila. Svoje male Toyote Cross djeca će odmah moći i isprobati vožnjom po pisti, učeći tako o sigurnosti, eko vožnji i automobilima koji imaju manji utjecaj na okoliš.

Toyota Corolla Cross je SUV izvedba najprodavanijeg modela automobila svih vremena, a taj novi član Corolla obitelji ima sve što je potrebno vašoj. Corolla Cross je snažna i robusna te ima intuitivni dizajn SUV modela, što je apsolutno savršeno za potpuno bezbrižnu svakodnevicu. Praktična utovarna visina i iznimno prostrani prtljažnik omogućuju vam da sa sobom ponesete sve što želite kad odlazite na odmor s djecom, ili u omiljeni sportski klub na vikend-uživanje s najbližima.

Ako trebate više prostora 60/40 djeljiva i sklopiva stražnja sjedala u tren oka oslobađaju prostor za dodatne kovčege, bicikle i sve ostalo što želite ponijeti na putovanje. Praktične opcije pretinaca za odlaganje uključuju pretinac za odlaganje ispred suvozača i šest držača čaša, što znači da svi mogu uživati u prostranosti tijekom vožnje. Neovisno o tome trebate li u sjedalice staviti svoju nestašnu djecu ili istovarujete tešku prtljagu, veliki otvori stražnjih vrata omogućuju vam jednostavan pristup vozilu.

U Corolli Cross dobro se osjećaju svi putnici, i veliki i maleni, jer je njena unutrašnjost udobna i prostrana. Osim puno prostora za noge i glavu, sklopivi nasloni za ruku i uvodnici zraka na stražnjim sjedalima stvaraju ugodnu atmosferu posvuda, a ima i dovoljno mjesta za gledanje filmova, igranje video igara, drijemanje i još puno toga.

Komentari