parlamentarni izbori

Neće ponovo Zagreb ili Dalmacija određivati kako ćemo živjeti – Sjever je bitan!

Objavljeno: 30.06.2020. 08:55

Zadnja izmjena: 30.06.2020. 08:57

Želite li se u ponedjeljak 6. srpnja probuditi s gorčinom i osjećajem da ste izgubili, jer su Zagreb i Dalmacija odlučili drugačije? Koliko puta nam se dogodilo da neovisno o tome kako mi na Sjeveru glasali, Hrvatska ode u drugom smjeru? Jesmo li naučili lekciju ili ćemo biti ponavljači?

Ljudi sa Sjevera poznati su kao pristojni i radišni. Uvijek smo šutjeli i radili u nadi da će jednom država prepoznati naš rad i dati ono što nam pripada.  Često su nam tepali da smo ispred drugih, a godinama su svi naši projekti ostajali u ladicama dok bi oni glasniji dobili sve.

Prije tri godine kad je HNS ušao u Vladu i ispravili smo tu nepravdu. Dok su drugi galamili, međusobno podmetali jedni drugima, mi smo radili i pokrenuli sve naše projekte. I rezultati su vidljivi. Više od pola milijarde kuna uloženo je u Varaždinsku županiju iz ministarstva graditeljstva koje je vodio minister Predrag Štromar za obnavljanje škola i bolnica, za vrtiće, sanaciju klizišta i cesta. Još bržim tempom moramo nastaviti i dalje.

Prevarant Čačić koji sam kaže da radi 15 minuta dnevno i njegovi uhljebi ili razvoj – vi birate!

Pred nama su izbori, a 5. srpnja ne birate samo između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića, nego i one koji će s njima surađivati u Vladi.

S jedne strane imamo nekad simpatičnog pjevača koji se pretvorio u čovjeka okruženog ekstremnim desničarima poput Ladislava Ilčića, Hasanbegovića, Željke Markić i ostalih koji bi nas gurali u Srednji vijek ukidajući ljudska prava i izbacujući informatiku iz škole . S druge strane imamo ekstremnu ljevicu i populiste koji bi izvodili cirkus u Saboru i za to primali visoku plaću. Na žalost imamo i prevarante i neradnike poput Čačića, koji je i sam rekao da radi 15 minuta dnevno i koji ni kao potpredsjednik Vlade nije napravio ništa za ovaj kraj. Umjesto da pod starije dane pokaže mudrost i smiri bahatost, on se hvali tuđim projektima, belji, svađa, viče i uhljebljuje svoje unaprijed odabravši stranu i ne vodeći brigu što će biti sa Sjeverom.

Jednom u četiri godine moraju Vas pitati što želite. Izaberite Sjever i Hrvatsku koja se voli radom.

Za daljnji razvoj Varaždinske županije i Sjevera podrži listu broj 12