udri po pedali

Nedjelju rezervirajte za biciklijadu - polazak je u Varaždinu pa sve do Termi Sveti Martin

Objavljeno: 08.07.2019. 12:35

Zadnja izmjena: 08.07.2019. 12:36

Treću godinu za redom LifeClass Terme Sveti Martin za sve ljubitelje kvalitetno provedenog nedjeljnog popodneva, rekreacije na dva kotača, druženja i dobre zabave zajedno sa partnerima Aquila Fitness Centar iz Čakovca i Tts Sport Centar Varaždin iz Varaždina organiziraju svoju, već sad tradicionalnu, biciklijadu!

Nebitno jeste li rekreativac ili profi, rezervirajte nedjelju, 14. srpnja 2019. za ležerno bicikliranje uz ekipu koja je spremna za dobru vikend rekreaciju. Start je nakon ispijanje prve jutarnje kave u 09:00 h u Varaždinu, ispred Maraschino Craft bar u TTS Sport Centru Varaždin, a pedalira se sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquilla Fitness Centru u Čakovcu u 10:00, te Murskome Središću, točnije Caffe baru Jama u 11:00 h.

Osim graha, na cilju sve sudionike čeka i kupanje na bazenima uz kupon 1+1 gratis. Svi posjetitielji se osim kupanjem mogu osvježiti i domaćim sokoma OPG-a Hažić. LifeClass Terme Sveti Martin časte sve sudionike grahom, međutim svi oni koji žele mogu iznos od 10 kuna ubaciti u našu kutijicu jer sav prikupljeni iznos od graha terme doniraju udruzi za zaštitu mačaka Udruga Sklonište dobrote tako da osim svojem tijelu putem rekreacije, pomažete i malim macama, kojima je potrebna velika pomoć.

Sve informacije o događaju možete pronaći na sljedećem linku.

Komentari