Optika Erjavec donosi ljetno osvježenje u Varaždin

Objavljeno: 11.06.2018. 19:51

Zadnja izmjena: 12.06.2018. 09:15

Foto: Optika Erjavec

Prije službenog početka ljeta OPTIKA ERJAVEC je za vas  pripremila pravo ljetno osvježenje koje traje od 8.6. do 19.6.2018. - NEODOLJIVE BRANDOVE PO NAJPRIVLAČNIJIM CIJENAMA.

OPTIKA ERJAVEC je ovom promocijom pokušala građanima Varaždina približiti i malo bolje prezentirati najluksuznije svjetske brandove naočala jer i dalje većina ljudi doživljava naočale samo kao naočale a ne kao vrlo bitan modni detalj koji može imati trajnu vrijednost. Mi polazimo od činjenice da su naočale detalj koj na Vama prvo primjećuje druga osoba zbog uobičajnog vizualnog kontakta koji se uspostavlja očima te traje čitavo vrijeme tokom komunikacije. Isto tako želimo skrenuti pažnju na važnost odabira branda naočala jer smatramo da naočale moraju biti u skladu sa načinom, stilom te samim statusom osobe koja ih nosi.

Kako bismo Vas upoznali sa svijetom luksuznih naočala za Vas smo pripremili ovu posebnu promociju na kojoj ćete moći pronaći TOP brandove po 699,00 kn, 999,00 kn i 1299,00 kn. Ne propustite ovu promociju i prezentaciju luksuza koja traje do 19.6. u OPTICI ERJAVEC, Varaždin jer nakon nje naočale ćete gledati potpuno drugačijim očima. Pozivamo Vas da dođete u navedenom razdoblju u poslovnicu Varaždin, Šenoina ulica 8 na prezentaciju stila i luksuza te doznate što bismo mi odabrali za Vas.

Dita, Oliver Goldsmith, Cutler and Gross, Fendi, Dior, Kuboraum samo su neki od brandova koji će se naći na promociji.

Dita je vodeći svjetski brand sunčanih i dioptrijskih naočala. Ručna izrada naočala u Japanu sa najboljim japanskim acetatom u kombinaciji sa titaniumom koji je pozlaćen 12/18K zlatom što same naočale čini neodoljivo privlačnima.

OLIVER GOLDSMITH su naočale koje su na sceni već više od 80 godina. OG su naočale koje se temelje na tradiciji, klasici, vječnosti. Svi modeli su ručno izrađeni od masivnog acetata koji ne izlaze iz mode.

Ukoliko Vas više privlače zvučnija imena kao što su Fendi, Dior, MiuMiu, Ray Ban, pripremili smo i tu nešto za Vas.

Komentari