lokalni izbori 2017.

[PROMO] Nepoznato o ALENU KIŠIĆU - Dobroćudni div jako raste u očima građana

Objavljeno: 17.05.2017. 08:24

Zadnja izmjena: 17.05.2017. 14:08

Baveći se politikom osjećam se kao nogometaš koji igra profesionalno nogomet. Radim posao koji volim i zato dajem sve od sebe jer se trudim kao da je riječ o omiljenom hobiju. Muči me što ima puno onih kojima ne mogu pomoći, ali zadovoljan sam jer znam da nema onoga tko me tražio dosad a da nisam pokušao – kaže nam kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Kišić o tome kako se osjeća u političkim vodama.

Kišić živi u varaždinskoj Ulici Miroslava Krleže, a rođen je prije 40 godina,  a djetinjstvo mu je obilježeno rukometom.  Zbog rukometa je upisao varaždinsku gimnaziju jer je tada igrao za varaždinskog prvoligaša RK Crodel, pa nakon prva dva razreda preselio u koprivničku jer je otišao igrati rukomet za tamošnjeg drugoligaša.

Poduzetnički duh usađen od djetinjstva

- Imao sam divno djetinjstvo u divnoj obrtničkoj obitelji gdje sam naučio poduzetnički razmišljati i shvatio kakva je odgovornost na svakom obrtniku kada mora zaraditi plaće za sebe i svoje zaposlene. U mojoj obitelji su 4 generacije već obrtnici, a brat i danas zapošljava desetak ljudi. Djetinjstvo mi je obilježeno i sportom i time se ponosim – govori Kišić.

Najmlađi direktor u Podravci, šef Metroa za jugoistočnu Europu

Sa završena dva fakulteta, počinje raditi u Podravci kao pripravnik i već nakon godinu i pol postaje najmlađi menadžer u Podravci kao pomoćnik direktora u odjelu za odnose s javnošću. Nakon četiri godine, tijekom kojih je završio i Londonsku školu za odnose s javnošću (i uskoro počeo predavati u njoj), dolazi do poziva koji nije mogao odbiti – postao je direktor Korporativnih komunikacija za jugoistočnu Europu u trgovačkom lancu Metro Cash&Carry sa sjedištem u Beogradu i Zagrebu.

Čovjek bez mrlje u karijeri

„U ovu izbornu utrku idem otvorena srca i čista obraza. Smatram kako imam sve potrebne argumente od obrazovanja, do poslovnog iskustva i obrazovanja da smatram kako Varaždinke i Varaždinci neće pogriješiti ukoliko me izaberu. Isto tako, a što je vrlo bitno, kroz privilegiju da 4 godine budem varaždinski dožupan imam i potrebno političko iskustvo. I to je iskustvo po mišljenju brojnih građana vrlo pozitivno,uostalom  iza mene nema repova, i ne vode se sudski procesi. Radio sam pošteno i odgovorno i bio servis građanima koji su ime izabrali. Takav ću biti i kao gradonačelnik „ – naglasio je Alen Kišić kojeg podržava 5 stranaka : SDP, HNS, HSS, HSU i Laburisti

Tko se to ruga ljudima s viškom kilograma ?!

- Što se tiče mojih kilograma, to je uvijek predmet zafrkancije, a čuo sam i puno nadimaka na taj račun, ali nekako mi je najdraži nadimak Dobroćudni div. Uvijek govorim kako imam uvijek na svojih 192 cm 100 kg, a PDV na njih mi se mijenja- napominje Kišić i dodaje da onu koji ga sad s političkih govornica prozivaju zbog težine ne shvaćaju kako je onima koji vode stalno bitku s kilogramima , a takvih je u Varaždinu puno – i to su, kaže „svojevrsni heroji, a ne ljudi kojima se treba rugati“.

Komentari