Night shopping avantura u subotu u Lumini shopping centru

Objavljeno: 06.10.2014. 13:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Ne propustite minglati u Lumini shopping centru u subotu, 11. listopada, jer sve posjetitelje očekuje prava Night shopping avantura!

Noćni shopping će vam se zasigurno isplatiti jer trgovine Lumini centra posebno su za ovu prigodu od 18:00 do 23:00 sata pripremile zaista genijalne popuste i iznad 30%!

Popis trgovina s ponudom akcija potražite na www.lumini.hr!
 
No osim shoppinga, Lumini centar će ove večeri ujedno biti i savršeno mjesto za subotnji izlazak s ekipom, žensku večer, team building, pa čak i obiteljsko okupljanje.
 
Na revijalnom show dance spektaklu koji Lumini organizira u suradnji s UPS Feel, u atriju centra pogledajte koreografiju plesača iz raznih dijelova zemlje uz dosad najatraktivniju scenografiju i nastup DJ Kay Zrilla koji će održavati vruću i nabrijanu atmosferu u stankama. Na pozornici od gotovo 80 kvadratnih metara, izmjenjivat će se izvođači iz plesnih studija TAKT, Jumo, Vivona, Scorpio, New Dimension, JazzOn i UPS Feel.
 
A za sve kvizoljupce u Stadium Bowlingu u 19:00 sati počinje Ultimate Pub Quiz. Ne gubite vrijeme, skupite ekipu od 5 članova, osmislite ime tima i prijavite se na [email protected]. Pobjednički timovi će osim planetarne slave osvojiti i vrijedne nagrade Galeba, Cinestara, Nexta, UPIM-a, Benettona i hipermarketa Victus Lumini. Ovaj kviz fantastična je uvertira u večernji izlazak uz puno emocija, adrenalina i uzbuđenja.
 
Budite u Lumini centru u subotu 11.10., iskoristite popuste Night shoppinga i zabavite se do krajnjih granica.

Ne zaboravite, do Lumini centra iz Varaždina vas vozi i besplatni autobus čiji red vožnje kao i sve ostale detalje potražite na www.lumini.hr.

Komentari