westgate shopping city

Nikad lakše do novog automobila! Osvoji SEAT Ibizu Style…

Objavljeno: 18.11.2020. 11:08

Zadnja izmjena: 18.11.2020. 11:08

Najveći trgovački centar – Westgate Shopping City – proslavio je 11. rođendan. Proslava je trajala dva vikenda i na žalost slavlju je došao kraj, ali nagradna igra u kojoj Westgate poklanja automobil, MöbelLandmake-over doma i brojne druge vrijedne nagrade još uvijek traje!

A kako do automobila i drugih vrijednih nagrada? Što više shoppingiraš veće su i šanse da osvojiš novog limenog ljubimca. Sve što trebaš je potrošiti 200 kuna ili više, popuniti nagradni kupon i sačuvati račun, a Westgate Shopping City ti možda pokloni neku od brojnih vrijednih nagrada:

  • Automobil SEAT Ibiza Style
  • Make-over doma u vrijednosti 20.000 kunau trgovini MöbelLand. MöbelLand trgovina pravo je  kraljevstvo premium namještaja i neodoljivih detalja za dom.  Trgovina nudi velik izbor brendova kao što su Rolf Benz, Richmnond, Himolla i mnogi drugi. Uz iznimno povoljne i primamljive cijene, alii neodoljiv dizajn i kvalitetu, opremanje doma postaje pravi užitak.
  • 9.000 kuna poklon bon trgovine Aledo. Aledo namještaj nudi vrhunske proizvode za opremanje doma u dimenzijama, tkaninama, bojama i suvremenom dizajnu stvorenom za uživanje u domu.
  • 6.000 kuna voucher za vjenčanje u TheLoft. TheLoft je moderna industrijska sala za evente i vjenčanja. Za sve koji sanjaju od drugačijem vjenčanju industrijski elementi i prekrasna terasa okružena zelenilom pružit će doživljaj vjenčanja kao s Pinteresta.
  • 2.000 kuna poklon bon trgovine Calliope. Calliope je modni brend koji u svijetu brze mode s talijanskim ukusom, nudi moderan i jednostavan stil, koji je nadahnut internacionalnim trendovima.
  • 2.000 kuna poklon bon zlatarne Oziris. Zlatarne Oziris nude bogat asortiman prstenja, ogrlica i naušnica, ali i velik izbor satova, koji mogu poslužiti kao savršen poklon.
  • 1.000 kuna poklon bon trgovine Babycenter. Trgovina BabyCenter idealno je mjesto za kupnju opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće pa sve do najšire ponude igara i igračaka- najveća ponuda proizvoda za buduće mame, bebe i djecu. 
  • 1.000 kuna poklon bon trgovine Terranova. Terranova brend njeguje gradski stil koji se ističe po svojoj jednostavnoj, uvijek novoj “cool” slici kako u odjevnim predmetima koje plasira na tržištu širom svijeta, tako i u izgledu svojih maloprodajnih objekata.
  • 1.000 kuna poklon bon restorana Batak. Batak grill pravo je odredište za sve ljubitelje dobrog grill-a i omiljeno mjesto svih mesoljubaca. 

A tu su i brojne utješne nagrade koje su osigurali: Deichman, Farmacia, LPP, Lodoli, Comma, Bipa, Family restoran, Benetton, Models Fashion Store, kik, Je*s, s'Oliver, ShoeSelection, Family igraonica, Baby Land, Torbe i to, Fashion Store, Pitarosso i Varteks. 

Nagradna igra traje sve do 6. prosinca, a više informacija možeš pronaći OVDJE.

 

 

Komentari