Nikad "strašniji" vikend u Lumini centru

Objavljeno: 28.10.2014. 14:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Noć Vještica ni ove godine nije zaobišla Lumini centar koji tim povodom tradicionalno organizira Halloween party.

Sve male i velike ljubitelje najstrašnije noći u godini očekuje dvodnevni program, a na zastrašujućem meniju će se naći kreativne radionice, nagradne igre kao i brojne zanimljive aktivnosti.

Kako bi Noć vještica obilježili u strašnoj atmosferi dostojnoj ovog tradicionalnog svjetskog događanja, organizirano je maštovito "zagrijavanje" dan prije najstrašnije noći u godini u četvrtak, 30. listopada od 16 do 19 sati uz zabavne aktivnosti u sklopu kreativne radionice izrade ukrasa i oslikavanja lica te nagradnih igara za najodvažnije posjetitelje.

Tako će mališani moći naučiti mnoštvo prigodnih vještina poput izrade bundeva od papira, duhova od čaša, mumija od bombona, pripremanja čarobnih napitaka i ostalih aktivnosti koje su neizbježni u obilježavanju ove noći. Osim sudjelovanja u zanimljivim radionicama, svi posjetitelji imat će mogućnost maštovitog besplatnog oslikavanja lica, a očekuju ih i brojne nagradne igre uz hokej na metlama, puštanje vještičjih ptica i Zumba zombie kid party. 

Na samu Noć vještica u petak, 31. listopada, također od 16 do 19 sati najhrabriji klinci i klinceze moći će pokazati svoje maske i plesno umijeće na plesu pod maskama i plesu mumija na Halloween disco partyu koji će dodatno "zapapriti" DJ Vještac.

Lumini ni ovu aktivnost nije prepustio slučaju jer će svi mali posjetitelji imati priliku prethodno naučiti plesne korake iz filma Thriller kao i zoombie - zumba ples kako bi spremno dočekali najstrašniju noć u godini.

Komentari