TTS Sport centar Varaždin

NOVA SEZONA U TTS-u – krenule prijave za DJEČJU ŠKOLU SPORTA i VOĐENE GRUPE

Objavljeno: 17.08.2019. 09:45

Zadnja izmjena: 17.08.2019. 09:46

U TTS Sport centru Varaždin se na veliko pripremaju za novu sezonu koja kreće s početkom 9. mjeseca. Ove godine slave 10. godišnjicu postojanja centra u sklopu koje vas očekuje mnoštvo zanimljivih događanja te velika proslava u 11. mjesecu.

Tijekom ljeta su krenuli u renovaciju kako bi vas tuševi u svlačionicama spremno dočekali. Također, uz novi raspored CROSSFIT-a koje se iz praktičnih razloga pomiču pola sata ranije, otvorili su i nove PILATES grupe zbog brojnosti polaznika. SKINNY KILE grupa je krenula s novim prijavama te starta s treninzima 2.9.! Do sada se pokazao kao jedan od najkvalitetnijih programa za mršavljenje u regiji, a kao takav je jedinstven grupni program u regiji.

S novom sezonom vraćaju se i ostali programi na raspored, kao što su POLE DANCE, AERIAL HOOP, TRBUH – GUZA – NOGE i FIT BODY!

Nisu zaboravili niti na najmlađe, te su otvorili upise i za Dječju školu sporta LUMEN koja je namijenjena za djecu od 4 do 9 godina.

Uz sve to, očekuje vas i velika proslava rođendana uz live svirku u Maraschino Craft baru, kao i doček Nove godine s kojim se, već je dobro poznato, kreće već od ranih jutarnjih sati!

Centar je, također, prošle godine intenzivno krenuo u razvijanje medicinskog dijela, PRO ACTIVE MEDI CENTRA, u sklopu kojeg rade vrhunski kineziterapeuti te fizioterapeutkinja koja se bavi jednom od najpoznatijih te najcjelovitijih trodimenzionalnih konzervativnih metoda liječenja skolioza priznata u cijelom svijetu, SCHROTH METODOM. U ponudi imaju i kineziterapiju, dio fizikalne terapije koja se bavi primjenom pokreta u svrhu liječenja, kao i različite vrste masaže iz kojih valja izdvojiti MFT (manipulativnu fasetnu terapiju) čiji je cilj kroz “izravnavanje” kralježnice, točnije fasetnih zglobova, otkloniti pritisak i omogućiti da živac kvalitetno prenosi informacije od leđne moždine prema tkivu i natrag te tako potaknuti prirodniji sistem regeneracije tkiva.

Ako im se želite priključiti ili imate bilo kakvo pitanje, nazovite recepciju centra na broj 042 490 850 ili se javite na e-mail [email protected]!