optujska ulica 43

SALON SNOVA Hespo otvorio novu poslovnicu u Varaždinu - pogledajte!

Objavljeno: 17.09.2020. 08:13

Zadnja izmjena: 17.09.2020. 08:14

Tvrtka Hilding Anders jedna je od vodećih u segmentu kreveta i madraca na globalnoj sceni. U Hrvatskoj je Hespo dobro poznat po kvalitetnoj domaćoj proizvodnji i važnoj ulozi u opremanju spavaćih soba. Osim dječjih soba, Hespo u ponudi ima madrace, krevete, spavaće sobe te ostali asortiman za spavanje uz iznimnu kvalitetu spavanja.

Nakon tri desetljeća bogatog iskustva u proizvodnji madraca, kreveta, spavaćih soba i ostalog asortimana za spavanje, Hespo je diljem Hrvatske otvorio svoje salone koji se s pravom zovu saloni snova. Ne samo da nude sve što vam ikada može zatrebati za kvalitetan san, već i samo uređenje salona izgleda kao iz snova, čime potraga za idealnim madracem, od napornog iskustva, postaje pravo uživanje. Ako niste sigurni što trebate, ne brinite. Naši prodajni savjetnici imaju sve informacije koje vam trebaju, kao i odgovor na pitanje svih pitanja - koji madrac je najbolji za vas i vašu djecu.

Tijekom proteklih 25 godina tvrtka Hespo intenzivno je rasla uz kontinuirano investiranje u modernizaciju proizvodnje i razvoj vlastitih, novih programa proizvoda. Rezultat toga je neosporna uloga tržišnog lidera na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje. Hespo u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje: madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste kreveta i namještaj za spavaće i dječje sobe te specijalizirane programe za bolnice i hotele. Osim brojnih kućanstava, Hespo je do sada madracima i krevetima opremio i zaista brojne hotelske objekte u zemlji i inozemstvu.

Ponuda kreveta u Hespo salonu snova nimalo ne zaostaje za ponudom madraca. Drveni, tapecirani, sa spremnikom ili bez, popularni boxspring kreveti… Čeka vas zaista širok izbor atraktivnih kreveta visoke kvalitete, kao i mogućnost da odaberete boje, materijale i dimenzije koje će vašu spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor. Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Posjetite vama najbliži salon jer dobri dani počinju noću, a dobar san u Hespo salonu. Naše salone možete pronaći na adresi: Varaždin, Optujska ulica 43 i Prelog, Kralja Zvonimira 38. Njihov web shop posjetite OVDJE.

Komentari