DESCO

Od ideje do projekta

Objavljeno: 22.02.2019. 15:15

Zadnja izmjena: 22.02.2019. 15:21

U sklopu projekta DESCO financiranog iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020 tijekom tri dana, 25., 26. i 27. veljače 2019. godine u Centru za kulturu i informiranje u Ludbregu bit će održane radionice projektnog menadžmenta. Svakog dana u fokusu radionica bit će jedan od sudionika projekta, odnosno gradovi Ludbreg, Prelog i Letenye.

- Planirano je da se održe radionice za zaposlenike javnih uprava koje će biti konkretno usmjerene na proces pisanja i izrade projekte dokumentacije te na sve faze projektnog menadžmenta – pojasnio je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Tematika koja će se obrađivati na radionicama odnosi se na segment analiziranja i način pripreme projektnog prijedloga, na provedbu analize postojećeg stanja, analizu dionika,analizu postojećeg stanja, analizu rizika te na analizu projektne problematike, tj. kao definirati projektni problem. Sljedeća stavka koja će biti obrađena na radionicama odnosi se na analizu strategije i analizu publike, izradu logičke matrice s ciljevima, aktivnostima, rezultatima, indikatorima i pretpostavkama te osiguravanje vidljivosti po projektima.

Ideja jest da se na ovim radionicama konkretizira metodologija za izradu projektnih prijava za širu javnost te da im se olakša proces izrade projektne dokumentacije.

Radionice svakog dana započinju u 10 sati.

Sadržaj je isključiva odgovornost Grada Ludbrega i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

 

 

Komentari