Westgate Shopping City

Od petka do nedjelje traje Family Weekend – istražili smo što nas sve čeka

Objavljeno: 01.10.2020. 14:33

Zadnja izmjena: 01.10.2020. 14:35

U petak počinje Family Weekend – vikend za obitelj. Family Weekend donosi odlične popuste, zabavu, shopping, edukacije i radionicu o roditeljstvu.

Glorija Peranić, prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja u Hrvatskoj, pripremila je još jednu zanimljivu radionicu za roditelje pod nazivom „Kako riješiti najčešće odgojne izazove?“. Radionica je namijenjena za roditelje djece do 12 godina, kao i za one koji će tek postati roditelji, a edukatorica će kroz primjere i interaktivno predavanje odgovoriti na sve roditeljske muke.

Predavanje će se održati u sklopu Family Weekenda kojeg organizira trgovački centar Westgate Shopping City. Osim predavanja Westgate je pripremio i super popuste za obitelj, kao i razne zabavne sadržaje po atraktivnim cijenama, a kao što su kuglanje u najvećoj bowling dvorani u Hrvatskoj ili uživanje u gastro iskustvu brojnih restorana kao što su Batak, Family Restaurant, Foodie, Ali Kebaba…

A što se shoppinga tiče, u Westgateu možeš pronaći baš sve. Ogroman izbor trgovina s dječjom opremom i od-jećom, poznatih fashion brendova koje svaka mama treba imati i najveći izbor za uređenje doma na jednom mje-stu. Djeca su prošlogodišnju obuću i odjeću za hladnije dane sigurno prerasla, a Family Weekend odlično je vrijeme da ih se obraduje novim outfitom. Sve za klince možeš pronaći u trgovinama kao što su BabyCenter, Ciciban, Idexe, BabyLand, Froddo i mnogi drugi…uz pregršt super popusta skrojenih isključivo za Family Weekend.

Za sve klince i klinceze koji su željni zabave, tu je dječja igraonica Family Park – na spektakularnih 4500 kvadrata površine smjestili su se brojni tobogani, dječji karting, PlayStation zona i brojna druga zabava za najmlađe. Ako raz-mišljate gdje organizirati rođendan za svog mališana, Family Park igraonica za najbolju proslavu rođendana ima u ponudi čak tri rođendaonice u kojima klinci od 4 do 12 godina mogu proslaviti rođendan uz drage prijatelje i za-jamčenu zabavu.

Sve popuste koji te čekaju ovog vikenda u Westgateu pronađi na www.westgate.hr, a mi izdvajamo sljedeće:

AB BOOKSHOP

20% na cjelokupan školski asortiman

BABY CENTER

do 50% na odabrana dječja kolica

do 30% na odabrane igračke

15% na dječju odjeću i obuću

15% na autosjedalice

Brainbox 1+1 gratis

INTERIJERI ZADRO

25% na dječje sobe po mjeri

BENETTON

20% na cjelokupan asortiman robe u prodavaonici

Komentari