U petak počinje prvi Family Weekend – vikend za obitelj. Family Weekend donosi odlične popuste, zabavu, shopping, edukacije i radionicu o roditeljstvu.

Glorija Peranić, prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja u Hrvatskoj, pripremila je zanimljivu radionicu za roditelje na temu granica za djecu pod nazivom „Kako postaviti dobre granice u odgoju“. Radionica je namijenjena za roditelje djece do 12 godina, kao i za one koji će tek postati roditelji, a edukatorica uz kroz primjere i interaktivno predavanje odgovoriti na sve roditeljske muke.

Predavanje će se održati u sklopu prvog Family Weekenda kojeg organizira trgovački centar Westgate Shopping City – a osim predavanja Westgate je pripremio i super popuste za obitelj, kao i razne zabavne sadržaje po atraktivnim cijenama, a kao što su kuglanje u najvećoj bowling dvorani u Hrvatskoj ili uživanje u gastro iskustvu brojnih restorana poput kao što su Batak, Family Restaurant, Foodie, Ali Kebaba…

A za sve one koji bi se rado 'odmorili' od obiteljskih i roditeljskih obaveza, tu je dječja igraonica Family Park – na spektakularnih 4500 kvadrata površine smjestili su se brojni tobogani, dječji karting, PlayStation zona i brojna druga zabava za najmlađe.

 

Sve popuste koji te čekaju ovog vikenda u Westgateu pronađi na www.westgate.hr, a mi izdvajamo sljedeće:

H&M

20% na minimalnu kupovinu od 250kn

TORBE I TO

50% -70% na školske ruksake i torbe

BABY CENTER

                15% na nove kolekcije dječje odjeće i obuće, vrtićke ruksake, školske torbe, školske ruksake, autosjedalice i kolica

30% na odabrane društvene igre

KRUNA MODE

20% na sve ruksake i tenisice

INTERIJERI ZADRO

25% na dječje sobe po mjeri

Ključne riječi: family, weekend, westgate,

Komentari

31.08.2020. 18:29h Zadnja izmjena: 31.08.2020. 18:30