reviderm centar

Obrišite godine i stresom izazvane probleme vaše kože u Frizersko-kozmetičkom studiju Daliborka

Objavljeno: 10.02.2020. 18:46

Zadnja izmjena: 10.02.2020. 18:46

U Frizersko - kozmetičkom studiju Daliborka nalazi se novi Reviderm centar, stoga, uz široku paletu tretmana, u studiju od sada možete kupiti i Reviderm proizvode.

Reviderm nudi rješenje za sve kožne probleme (rozacea, cuerose, dermatitis, dehidrirana koža i koža sklona iritacijama - zatezanju, crvenilu i svrbežu) i to zahvaljujući cjelovitom pristupu, učinkovitim tretmanima i kućnoj njezi bogatoj aktivnim sastojcima.

U Frizersko-kozmetičkom studiju Daliborka za Vas mogu izraditi personalizirani plan njege za kožu. Uz ostalo, nude i tretman kristalne mikrodermoabrazije višestruko nagrađivanim Reviderm Skin Piler Newgeneration + ultrasound uređajem. Tretman je potpuno bezbolan i odmah pruža rezultate. Obrišite godine i stresom izazvane probleme vaše kože i prepustite se rukama stručnjaka. 

Na njihovom Facebook profilu možete pronaći i sve ostale tretmane koje nude, a možete doći i osobno u njihov Reviderm centar koji se nalazi u Trnovcu Bartolovečkom, na adresi Ludbreška 53. Narudžbe i upite šaljite na broj mobitela 098/ 928 - 9922.

Komentari