novost!

Od sutra na Banus placu DRIVE – IN tržnica - kreće prodaja cvijeća

Objavljeno: 16.04.2020. 15:04

Zadnja izmjena: 16.04.2020. 15:10

Od sutra, 17. travnja na varaždinskom Trgu bana Jelačića, popularnom Banus placu, kreće DRIVE – IN tržnica. Riječ je o posebno organiziranoj, izravnoj prodaji ljetnica, balkonskog cvijeća, presadnica i drugih proizvoda direktno iz vozila.

Kupci će na Banus plac također moći isključivo automobilom, te će se kupnja obavljati uz minimalni socijalni kontakt i uz poštivanje propisanog razmaka između kupca i prodavača od 3 metra. Ovakva ponuda bit će dostupna svakodnevno od 8 do 13 sati, sve dok su na snazi mjere nacionalnog Civilnog stožera koje se provode u cilju sprječavanja širenja zaraze virusom COVID - 19.

Tako će na varaždinskome placu, na ovaj način od sutra ponovno biti dostupno i cvijeće. Na Banus placu prodavat će redoviti zakupnici s varaždinske tržnice, pa će doći na svoje svi koji su ovih dana bili uskraćeni za kupnju cvijeća od svojih stalnih dobavljača s placa.

Što je sve otvoreno?

Podsjećamo, na varaždinskome placu otvorene su pekarnice, mesnice i druge trgovine prehrambenim proizvodima, a od 10. travnja dozvoljena je i prodaja voća i povrća na klupama, uz sigurnosni razmak i zaštitne pregrade od pleksiglasa. Uz park na Trgu bana Jelačića postavljene su i drvene kućice s prodajom presadnica i sezonskog povrća. 

Pozivamo građane da se prilikom posjete tržnici ne okupljaju u grupe, pridržavaju se svih uputa i mjera Civilnog stožera Republike Hrvatske, drže međusobni razmak od minimalno 3 metra te koriste zaštitnu opremu.

Komentari