Westgate Home

Odlični popusti za sve koji opremaju dom

Objavljeno: 21.10.2021. 11:52

Zadnja izmjena: 21.10.2021. 11:52

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate home, ovog vikenda ima fantastične popuste. A kako bi olakšali potragu za novim namještajem, donosimo ideje za preuređenje doma.

U današnje vrijeme sve je manji broj zaljubljenika u dizajn koji namještaju prostor setovima namještaja. Iako je lako upasti u zamku praćenja određenog trenda – bilo da se radi o antiknom, skandinavskom ili tradicionalnom stilu – najzanimljiviji prostori su upravo oni koji kombiniraju elemente iz više razdoblja i stilova.

Kombiniranje namještaja iz različitih razdoblja i stilova može biti zabavno, pogotovo ako to nikada prije niste radili. Kada počnemo uređivati svoj dom, trgovine s velikim izborom i ponudom često su prvi korak pri opremanju osnovnim namještajem: kvalitetnim sofama, čvrstim krevetima i prostranim stolovima. No, nakon što pribavite bazne komade namještaja, otvara se prilika za dodavanje manjih komada namještaja, dekoracija i detalja kako bi upotpunili izgled doma.

Nadamo se da ste sada spremni krenuti u Westgate shopping City kako biste pronašli savršene komade koji ćete dodati svom domu?

Evo nekoliko sigurnih savjeta za dekoriranje i uređenje koji će vam pomoći da počnete kombinirati različite stilove namještaja:

  • Zadajte si temu ili smjer kojim ćete se voditi cijelim putem uređenja
  • Odaberite paletu boja koju ćete koristiti
  • Poigrajte se modernim umjetničkim djelima
  • Pripazite na odnos dimenzija ključnih i dekorativnih komada namještaja
  • Koristite različite materijale i strukture

I za kraj... uživajte u cijelom procesu!

Odlične popuste u Westgate Shopping Cityju pronađite na www.westgate.hr

Komentari