Tvrtka Zaštita Jukić d.o.o.

Osjećaj sigurnosti i u situaciji globalne pandemije

Objavljeno: 10.04.2020. 13:40

Zadnja izmjena: 10.04.2020. 13:45

Izvanredna situacija u zemlji zbog koronavirusa i nedavnog potresa u Zagrebu, koji je najveće središte gospodarskih i financijskih poslovnih subjekata, povećava opasnost od povećane stope kriminaliteta na što upućuju i nedavni događaji razbojništava i provala u brojne poslovne objekte.

Tome pogoduje posebni režim kretanja i ponašanja javnosti, što je rezultiralo smanjenim brojem ljudi na javnim površinama, brojnim praznim poslovnim objektima uz vidno istaknute obavijesti o privremenom zatvaranju objekata i prestanku obavljanja djelatnosti radi epidemije.

Tvrtka Zaštita Jukić d.o.o. izvodi sve poslove vezane uz tehničku zaštitu na svim vrstama objekata. Više od dvanaest godina na tržištu, uspješno štiti stambene i poslovne objekte sustavima tehničke zaštite a povjerenje mnogobrojnih korisnika stalno raste.

Djelatnici Zaštite Jukić d.o.o. su licencirani i ovlašteni za poslove tehničke zaštite od strane predstavnika svjetski priznatih brendova. Broj timova servisera i posebno opremljenih servisnih vozila se svake godine povećava, a trenutno djeluju po cijeloj Hrvatskoj.

Rješenja tehničke zaštite za različite vrste objekata su bazirana na opremi mnogobrojnih svjetski poznatih proizvođača. O kvaliteti i stručnosti ugradnje ovisi funkcionalnost i naknadna proširivost ugrađenog rješenja, dok suradnja s najvećim dobavljačima opreme u regiji jamči konkurentne cijene. Sustavi tehničke zaštite se kombiniraju ovisno o ugroženosti, veličini i namjeni objekta, a u obzir za izradu rješenja dolaze samo provjereni sustavi video nadzora, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, protuprovale i protuprepada, vanjske zaštite, kućne automatike, dojave požara i plinodojave te zaštite artikala od krađe.

Važno je istaknuti kako kod Zaštite Jukić d.o.o. nije riječ samo o proizvodima već se radi o cjelovitom konceptu kvalitetne usluge – od kreiranja optimalnog rješenja zaštite primjerenog specifičnim potrebama korisnika, licencirane prodajne i tehničke podrške, brze isporuke, ovlaštene ugradnje zaštitarske tvrtke i prilagođenog financiranja.

Odabirom Zaštite Jukić d.o.o. odabirete visok standard kvalitete koji možete očekivati u svakoj pojedinoj usluzi ili proizvodu.

Tvrtki se slobodno obratite svakim radnim danom od 08:00 -16:00 sati, a detaljnije informacije možete pronaći i na njihovoj web stranici: www.zastita-jukic.hr.

Komentari