ne propustite

Ovaj trgovački centar slavi rođendan uz super popuste, nove trgovine i vrijednu nagradnu igru

Objavljeno: 04.11.2020. 10:57

Zadnja izmjena: 04.11.2020. 11:15

Najveći trgovački centar – Westgate Shopping City - slavi 11. rođendan. Proslava će trajati dva vikenda (ovaj i sljedeći), a osim zabave posjetitelje očekuju i spektakularni popusti te velika rođendanska nagradna igra u kojoj Westgate poklanja automobil, make-over doma i brojne druge vrijedne nagrade!

Nova otvorenja

Uoči rođendana, Westgate Shopping City postao je dom 7 novih trgovina. Najnovija trgovina je Optika Anda, omiljena destinacija za sve ljubitelje sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Tu je i nova modna destinacija – Calliope – trgovina koja u svijetu brze mode s talijanskim ukusom, nudi moderan i jednostavan stil, nadahnut internacionalnim trendovima. Sve ljubitelje modnih dodataka oduševit će trgovina Aurora Jewelry & Watches s jedinstvenim nakitom i poznatim brendovima satova.

Trgovina Deal donijela je novu dimenziju udobnosti za kvalitetu spavanja s ponudom kreveta i visokokvalitetnih madraca, a Kobid samoposlužna autopraonica osim najmodernije tehnologije pranja aktivnom pjenom, ima i jedinstvenu mogućnost podnog pranja vozila, crnilo za gume i miris interijera. ERA concept store trgovina je ekskluzivnog namještaja koja surađuje s poznatim dizajnerima kao što su Karim Rashid, Simone Micheli i Mirko Miličić, a proizvodnju namještaja i dodataka u kućanstvu bazira na drvu i prirodnim materijalima.

Popusti

Obožavatelji popusta - naprijed. Dva vikenda popusta ali i rođendansko izdanje West Shopping Utorka 10. studenog dovoljan su razlog za slavlje samo po sebi.

Među super rođendanskim akcijama izdvajamo novootvorenu Optiku Anda i čak 30% popusta na sunčane naočale, 30% na vjenčano prstenje u trgovini Aurora Jewelry & Watches, čak 50% u Adidasu na drugi kupljeni artikl i 15% u Babycentru, no to su samo neki od popusta koji sežu do čak 80%. Sve popuste prvog vikenda istraži klikom OVDJE.

Zabava

Ni zabave u Westgateu neće manjkati. U dva vikenda Centar će posjetiti žongleri, mađioničari, klaun Balonko, štulaši, ali i Westgateove maskote Weston i Vicky.

Bit će tu i rock'n'roll klub Bistra koji će posebno za Westgateovu publiku izvesti plesne nastupe, a glazbeni dio zabave upotpunit će Zagrepčanke i dečki.

Zabavni program prvog rođendanskog vikenda kreće u 15 sati i u subotu i u nedjelju, a sve će se održati u skladu s epidemiološkim preporukama. Cijeli zabavni program je dostupan OVDJE.

Veeeeelika nagradna igra - osvoji automobil, make-over doma ili brojne druge vrijedne nagrade

U ponedjeljak 9. studenog kreće i veeelika rođendanska nagradna igra u kojoj Westgate Shopping City poklanja automobil Seat Ibizu i make-over doma u vrijednosti 20.000 kuna u trgovini Mobel Land te još

  • 9.000 kuna poklon bon trgovine Aledo
  • 6.000 kuna voucher za vjenčanje u The Loft
  • 2.000 kuna poklon bon trgovine Calliope
  • 2.000 kuna poklon bon zlatarne Oziris
  • 1.000 kuna poklon bon trgovine Babycenter
  • 1.000 kuna poklon bon trgovine Terranova
  • 1.000 kuna poklon bon restorana Batak

Prati web stranicu Centra i saznaj kako i ti možeš sudjelovati i odvesti se kući novim limenim ljubimcem!

Komentari