evo gdje

Ovaj vikend ne propustite: Odličan shopping, koncert, gurmanski zalogaji i zabava…

Objavljeno: 09.11.2022. 14:42

Zadnja izmjena: 09.11.2022. 14:42

Nezaboravna rođendanska proslava čeka nas u Westgateu 11.,12. i 13. studenog jer omiljeni obiteljski centar shoppinga i zabave slavi 13. rođendan. Svratite na koncert Nede Ukraden, najbolji shopping uz odlične popuste, bogat slavljenički program i brojna iznenađenja koja čekaju posjetitelje!

Predblagdanski shopping

Idealno je vrijeme za shopping i pripremu za blagdane pa bi bilo šteta propustiti dobre popuste. Među super rođendanskim akcijama izdvajamo popuste do čak 80 %. Trgovina Baby center je pripremila popust od 15% na društvene igre, MIX & MATCH na odjeću i obuću: 20% za 2 artikla i 30% za 3 i više artikala (moguće je kombiniranje odjeće i obuće), modni brend Reserved časti s 11% popusta na kupnju iznad 111 kn (14,72€). HalfPrice je pripremio vrtoglave popuste do 80% na sve!

Najveći domaći proizvođač namještaja, Prima,ima odlične popuste za uređenjespavaće sobe: 20-40% popusta na tapecirane krevete, ušteda vrijedi za iznos kupnje veći od 199,00 kn/26,41€, a za sve ljubitelje igara Sancta Domenica je osigurala 20% na PS4 i PS5 igre te sav PlayStation gaming pribor. Tu je i odlična poslastica za sve klince i njihove roditelje, Family Park igraonica snizila je cijene ulaznica ovaj vikend na 30 kn /3,98€.

Ostatak popusta pronađite ovdje.

Spremite se i za spektakl: Koncert Nede Ukraden

Omiljena pjevačka zvijezda koja iza sebe ima više od 50 godina impresivne glazbene karijere, 12. studenog će održati svoj koncert povodom rođendana Westgate Shopping Cityja.

Koncert i rođendanska proslava, sudeći prema najavama, bit će nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu očekuje nas izniman glazbeni spektakl, stoga ne propustite doći u Westgate 12. studenog u 20 sati.

Fini zalogaji i dobra glazba

U subotu 12.11. Mile Butorac poznatiji kao Hungry Mile ili Gladni Mile, jedan od naših najpoznatijih gastro blogera, kuhat će u Westgateu od 15h kod ulaza 1.

Podsjetimo Mile je sudjelovao u prvoj sezoni showa "Tri,dva, jedan – kuhaj" i tu je krenulo njegovo ozbiljnije bavljenje kuhanjem. Za vikend nas čekaju nas pravi jesenski specijaliteti: Mile će za predjelo pripremati gustu juhu od bundeve i povrća, za glavno jelo rižoto od bundeve s čipsom od špeka a šlag na kraju će biti pita od jabuka.

U nedjelju 13.11. će za sve posjetitelje kuhati poznati chef Mate Janković. Mate će pripremati nedjeljni ručak kod ulaza 1 od 15h. Poslastice Mate Jankovića obradovat će i najzahtjevnija nepca svojim kuharskim umijećem i zanimljivim receptima, a pripremat će predjelo odkruške s kozjim sirom i lješnjacima, za glavno jelo puricu s mlincima te fini desert od kestena s narančom.

U nedjelju ne propustite poslušati i mlade glazbenike koji će zapjevati u Westgateu, Matej Mudrovčić će nastupati od 16-18h, dok Davida Temelkova, Juricu Jelaču i Jakoba Grubišaka možete poslušati od 18 do 20 sati.

Komentari