Zanimljivo!

Ovaj vikend posjetite božićnu bajku

Objavljeno: 29.11.2023. 09:48

Zadnja izmjena: 30.11.2023. 09:48

Blagdani nam polako kucaju na vrata i već ih možemo osjetiti svuda oko nas, a cijeli Westgate je okićen u adventskom duhu. U danima pred nama nas čeka prava gozba zabave, odličnog shoppinga i finih zalogaja, a sve to uz prekrasan ugođaj.

Iznenađenje za najmlađe

Ovu nedjelju u Westgate stiže Sveti Nikola, a tu su i okićena drvca, saonice, božićna šuma, božićni sajam, blagdanske rukotvorine i još puno, puno toga.

Povedite svoje najmlađe i potražite Svetog Nikolu jer ih čekaju slatki pokloni iznenađenja. S blagdanima dolaze lampice, kolači, okićena jelka i puno obiteljskih druženja ali i strka oko kupnje svih detalja kako bi čarolija bila potpuna. Zato povedite svoje najdraže u Westgate i budite dio božićne bajke..

Kušajte gurmanske specijalitete

U nedjelju nas čekaju i odlični gurmanski zalogaji koje će pripremati Maja Jalšovec, natjecateljica MasterChefa u prošlogodišnjoj sezoni.

Maja će pripremati:

  • Juhu od karfiola i mente
  • Tjesteninu u umaku od hokaido tikve, gorgonzole i slanine
  • Mousse od malina s crumbleom od mlijeka u prahu

Bilo bi prava šteta ne probati ove odlične zalogaje, zato dođite u nedjelju 3. prosinca u Westgate. Sigurni smo da će Maja svojim svojim zanimljivim receptima obradovati i najzahtjevnija nepca.

Zvuči ukusno, zar ne?

Vidimo se ovaj vikend u Westgateu!

Komentari