pogledajte kolekciju

Ove sezone Varteks vam nudi kolekciju vrhunskih ženskih odijela i ljetnih muških sakoa

Objavljeno: 05.06.2020. 17:43

Zadnja izmjena: 05.06.2020. 17:43

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za odjeću Varteks.

Varteksova žena je slobodna i neopterećena te stvara svoja stilska pravila. Ženskom kolekcijom za proljeće i ljeto 2020. dominiraju ženska odijela kao pravi izraz power dressinga. Izrađena su iz prirodnih materijala u kombinacijama vune, svile, pamuka i lana.

Sakoi dolaze u različitim varijantama. Od modela koji podsjećaju na predimenzionirane košulje, preko modela koji više odaju dojam jakne nego sakoa, do klasičnih modela poput blejzera ili laganih ogrtača. Snažan masculine dojam posebno naglašava strogi kroj i dvoredno kopčanje.

Ponuda od 25 ženskih odijela koja su must have ove sezone obiluje trendy bojama. Sako i hlače iste boje ili tonski usklađeni kombiniraju se u odijelo uz izbor odgovarajuće veličine sakoa i hlača.

Kolekciju pogledajte OVDJE.

 

Muški sakoi u ljetnoj kolekciji Varteks izrađeni su iz kvalitetih tkanina prirodnog porijekla: vune, pamuka i lana. Sako je uz odijelo i kaput, najomiljeniji odjevni predmet svakog muškarca. Za opušten ali dotjeran izgled separatni sako je savršen izbor. Muški sakoi u ljetnoj kolekciji Varteks izrađeni su iz tkanina prirodnog porijekla: vune, pamuka i lana.

Pamučni sakoi odličan su izbor za casual outfite. Zahvaljujući laganoj tkanini udobno stoji na tijelu čime se postiže opuštena a opet promišljena estetika. Kombinacija sakoa s trapericama izvrsna je opcija za muškarce koji uživaju u smart casual stilu. Ako se dobro kombinira sako i T-shirt mogu djelovati jako elegantno.

Laneni sakoi su zahvaljujući laganoj i prozračnoj tkanini savršeni za nošenje ljeti. Odlični su za casual i smart casual kombinacije. Dostupni su u raznim bojama.

Volite li stilske igre? Kombinirajte sako s bermudama. To je odlična ljetna kombinacija, ugodna i moderna. Sako i chino hlače provjerena su kombinacija za savršen izgled

Kolekciju pogledajte OVDJE.

 

Komentari