najava

Ove srijede radionica 'Mali vodič kroz digitalno oglašavanje', evo detalja

Objavljeno: 22.05.2023. 17:42

Zadnja izmjena: 22.05.2023. 17:42

Kako planirati marketinšku komunikaciju, kako mjeriti uspješnost, koliko budžetirati, kako doprijeti do ciljane publike i koje su najčešće greške koje želite izbjeći kada su u pitanju digitalni komunikacijski kanali? To su sve pitanja na koja možete dobiti odgovorna na radionici "Mali vodič kroz digitalno oglašavanje", ovu srijedu 24. svibnja u 17.00 sati.

  • Datum: 24. 5. 2023. - srijeda
  • Vrijeme: od 17.00h do 20.00 sati
  • Mjesto: Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin
  • Organizator: RAZVOJNA AGENCIJA SJEVER – DAN d.o.o.

Predavač je Vanja Šebek, digitalni marketinški stručnjak, suosnivač dviju marketinških agencija i predavač s Visokog učilišta Algebra te jedan od rijetkih Google Certified Trainera.

Prijavite se odmah i počnite graditi put prema uspjehu!

Raspored ostalih radionica:

31.05. ( srijeda) Digitalna transformacija – 2 dio

Vanja Šebek digitalnim se marketingom bavi više od 15 godina. Bio je suosnivač dviju nagrađenih digitalnih agencija. Nositelj je kolegija Razvoj sadržaja za društvene mreže na diplomskom studiju Multimedijskog računarstva i Vođenje digitalne agencije na diplomskom studiju Digitalnog marketinga. Predavač je na Algebri i konzultant za digitalni marketing.

U osam godina koliko predaje na Algebri, znanje s njegovih predavanja upijalo je više od 2500 polaznika iz 25 zemalja svijeta.

Smatra da trendove hrani slabost potrošača, a pogoni snaga medija.

Vidimo se na radionici!

Komentari