Westgate Shopping City

PAMETNA KUPNJA Uskoro je Black Friday, donosimo 5 savjeta kako uštedjeti

Objavljeno: 24.11.2021. 14:31

Zadnja izmjena: 24.11.2021. 14:33

Black Friday, najpopularniji svjetski dan za shopping, tradicionalno se održava četvrti petak u studenom, a ove je godine je to 26. Studenoga – ili točnije ovaj petak.

Donosimo vodič kako uštedjeti a da kupimo sve što želimo i trebamo.

1. Važno je znati

Black Friday u prijevodu s engleskog jezika znači 'crni petak'. Međutim, gotovo sve trgovine popuste imaju i u petak, i u subotu, i u nedjelju – odnosno, cijeli vikend!

Ako nemate (dovoljno) vremena u petak, bez brige – stignete nadoknaditi u subotu i nedjelju.

2. Što uopće želite kupiti?

Black Friday je onaj dan u godini kada gotovo svi, točnije – doslovno svi nude popuste. Bombardirani smo ponudama i zapravo kupujemo impulzivno 'jer je dobra cijena', a ne ono što nam treba ili što zaista želimo kupiti.

Ovih nekoliko dana iskoristite da napišete svoju wish listu. U svojem ormaru pogledajte što nedostaje, bacite oko na kućanske uređaje koje bi nakon godina korištenja možda ipak bilo dobro zamijeniti, a i s obzirom da zima tek dolazi a klinci tako brzu rastu – nagovorite ih da isprobaju prošlogodišnje zimske kombinacije da znate na čemu ste.

I, kada sve to stavimo na papir – točno znamo što ćemo kupiti po Black Friday cijenama.

Savjet za profesionalce: pokušajte pripremiti i listu poklona za Božić. Možda je to mnogo posla i planiranja unaprijed, ali ušteda će biti velike.

3. Priprema je pola posla

Veći popust ne mora nužno značiti da je taj artikl u konačniji i najjeftiniji. Trgovine imaju različite osnovne cijene proizvoda, pa u konačnici možemo platiti manje proizvod na 30% popusta nego proizvod na 40% popusta.

Kada imamo sastavljenu wish-listu, dobro bi bilo obići trgovine i istražiti kakve su cijene već sada.

4. Plaćanje karticama je, zapravo, mnogo isplativije

Osim ako trgovina ne nudi dodatni popust za gotovinsko plaćanje, dakle ako je cijena ista plaćate li karticama ili gotovinom - plaćanje na rate je zapravo mnogo isplativije.

Ako po izvrsnoj cijeni kupite neki proizvod i platite ga na rate, zapravo ste uštedjeli. Jer druga opcija je da uštedite i onda platite po značajno skupljoj cijeni. Dakle, iskoristite Black Friday i kupite sve što vam treba.

5. A dok istražujete, evo malo i naše pomoći

U ovoj ludoj groznici mi smo odabrali 6 fantastičnih popusta koje možete pronaći u trgovačkom centru Westgate Shopping City.

Babycenter

– do 40% na dio opreme

- do 30% na dječju odjeću i obuću za članove kluba

Galileo

- do 50% na cjelokupan asortiman

Hervis

- do 60% na dio asortimana

HÖGL

- 20% na cjelokupan asortiman (ne vrijedi na Collonil proizvode)

MÖBEL LAND

- do 70% na dio asortimana

Prima

- do 70% na dio COCO dekoracije

- do 60% na dio Prima asortimana

 

Za kraj, uživajte u ludim popustima i dobrom shoppingu.

Komentari