sponzorirana objava

Park Boutique Hotel ima izvrsnu ideju kako proslaviti Dan žena - evo što su sve pripremili

Objavljeno: 02.03.2017. 09:41

Zadnja izmjena: 02.03.2017. 13:11

Foto: Park Boutique Hotel

Uz ponudu jelovnika nazvanih prema važnim ženama iz povijesti, varaždinski Park Boutique Hotel se povodom nadolazećeg Dana žena prisjeća koliko su se žene mukotrpno kroz stoljeća borile za svoja prava i kako su ih teško stekla.

Park Boutique Hotel vas poziva da taj dan proslavite u društvu svojih prijateljica, kolegica ili članica obitelji te želi potaknuti vaše supružnike da vas izvedu na večeru tim povodom.

Živa glazba i plemenita želja

- Nažalost, Dan žena se više ne obilježava kao nekad i polako se gubi tradicija proslave tog važnog dana. Ne želimo da 8. mart izgubi svoj značaj. Iz tog razloga želimo ponovo potaknuti naše drage gošće da proslave „svoj dan“ i da se u čast svih žena provesele i uživaju u delicijama koje smo im pripremili posebno za tu prigodu. Također smo se pobrinuli da ugođaj bude potpun uz živu glazbu koja će još dodatno uljepšati atmosferu -ističu iz Park Boutique Hotela.

Meni "Indira Gandhi" i "Victoria Woodhull"

U meniju Indira Gandhi za predjelo vas očekuju marinirani žablji bataci s emulzijom od agruma, za glavno jelo možete uživati u gastronomskoj deliciji šarana u bijelom vinu s tostiranim bademima i lepezom od krumpira, dok će vas za kraj oduševiti poširane kruške u karameli sa sladoledom od vanilije.

Sljedeći menu pod nazivom Victoria Woodhull, sadrži paštetu od fazana na jastučićima od sjemenki za predjelo, potom sočna pileća prsa s dressingom od senfa, kus kus u povrtnom zagrljaju te košaricu listanih salata za glavno jelo, a popularni browniesi s višnjama i šlagom u čaši od čokolade za desert.

Komentari