Uz ponudu jelovnika nazvanih prema važnim ženama iz povijesti, varaždinski Park Boutique Hotel se povodom nadolazećeg Dana žena prisjeća koliko su se žene mukotrpno kroz stoljeća borile za svoja prava i kako su ih teško stekla.

Park Boutique Hotel vas poziva da taj dan proslavite u društvu svojih prijateljica, kolegica ili članica obitelji te želi potaknuti vaše supružnike da vas izvedu na večeru tim povodom.

Živa glazba i plemenita želja

- Nažalost, Dan žena se više ne obilježava kao nekad i polako se gubi tradicija proslave tog važnog dana. Ne želimo da 8. mart izgubi svoj značaj. Iz tog razloga želimo ponovo potaknuti naše drage gošće da proslave „svoj dan“ i da se u čast svih žena provesele i uživaju u delicijama koje smo im pripremili posebno za tu prigodu. Također smo se pobrinuli da ugođaj bude potpun uz živu glazbu koja će još dodatno uljepšati atmosferu -ističu iz Park Boutique Hotela.

Meni "Indira Gandhi" i "Victoria Woodhull"

U meniju Indira Gandhi za predjelo vas očekuju marinirani žablji bataci s emulzijom od agruma, za glavno jelo možete uživati u gastronomskoj deliciji šarana u bijelom vinu s tostiranim bademima i lepezom od krumpira, dok će vas za kraj oduševiti poširane kruške u karameli sa sladoledom od vanilije.

Sljedeći menu pod nazivom Victoria Woodhull, sadrži paštetu od fazana na jastučićima od sjemenki za predjelo, potom sočna pileća prsa s dressingom od senfa, kus kus u povrtnom zagrljaju te košaricu listanih salata za glavno jelo, a popularni browniesi s višnjama i šlagom u čaši od čokolade za desert.

Komentari

02.03.2017. 09:41h Zadnja izmjena: 02.03.2017. 13:11

Foto: Park Boutique Hotel

Izvor: Park Boutique Hotel