Od mjeseca lipnja godine gospodnje 2019., restoran Santa Maria više NE radi NEDJELJOM... Da i spomenuli su nam da traže još samo jednog člana posade ~KONOBAR/ICA~

Neuobičajena i hvalevrijedna odluka o NEradnim nedjeljama, o kojoj su u restoranu Santa Maria već duže vrijeme razmišljali, donijeta je uz pomoć vjernih FB pratitelja - 'glas naroda'- njih više od 21.000 učestvovao je u anketi koju je upravo taj restoran proveo. Gosti kao i većina posade Santa Marie podržali su odluku i ona je donesena pa su nam iz samog restorana potvrdili da od mjeseca lipnja 2019. više neće raditi nedjeljom.

Odiseja Santa Marie, njihova prva plovidba započela je 2003. i traje još i danas, a uskoro će navršiti 16 godina. Ovaj osebujan i jedinstven restoran oduvijek brine i o gostima i o ponudi jela koja spravljaju na specifičan a'la Santa Maria način. Posebna pažnja i fer odnos prema vlastitoj posadi jedan je od glavnih prioriteta pa su tako, između ostalog, prije četiri godine investirali za njih oooogroman iznos u izgradnju vlastitog prostora te i na taj način omogućili svojoj posadi rad u novim i još boljim uvjetima uz vrhunsku opremu.

Uz plaću i dodatni bonusi

Posada Santa Marie uz plaću dobiva dodatne bonuse u vidu uskrsnica, božićnica, regresa te nagrada, a uz sve to, od mjeseca lipnja 2019. zasluženo će imati slobodnu baš svaku nedjelju + još jedan dodatan slobodan dan u tjednu.

Za sve one koji žele biti dio kreativne posade kao konobar/ica i zaploviti gastronomskim oceanom s ekipom iz Santa Marie, ovo je prava prilika, zato pošaljite svoj životopis na mail >> [email protected], no požurite, jer traže samo jednog člana.

PS : Ah da, rekli su nam još i ovo - zbog stalnog rasta novih gostiju moguće je popunjavanje posade i na drugim pozicijama, zato slobodno pošaljite svoj životopis jer nikad se ne zna, možda se među vama krije savršen član za plovidbu, član posade Santa Marie...

Komentari

23.04.2019. 09:40h Zadnja izmjena: 23.04.2019. 09:44