online narudžba

Biografiju "Đelac - hazarder u smokingu" naručite online - ovdje

Objavljeno: 15.03.2020. 19:49

Zadnja izmjena: 20.03.2020. 20:53

Nikad ispričana priča o Anđelku Herjavcu, predsjedniku nogometnoga kluba Varteks 1990-ih, u kojem je Zlatko Dalić učinio prve trenerske korake. Kako je od trećeligaškoga kluba Herjavec stvorio prvoligaša koji je dvadeset godina prije Dinama igrao „europsko proljeće“? Kako je postao najmlađi direktor neke podružnice Levisa u svijetu, a onda i najmlađi generalni direktor u povijesti tvornice Varteks? Zašto su u njemu gledali nasljednika Vlatka Markovića na čelu Hrvatskoga nogometnog saveza, ali i miljenika tadašnjega predsjednika Franje Tuđmana, te kako se već tada povezao s vlasnikom Zare u namjeri da stvori svjetski modni brend? „Ja sam luđak, vođa i biznismen. Za deset godina bit ću predsjednik Republike“, govorio je Herjavec, no život mu se nenadano ugasio u prometnoj nesreći 2001. godine. Imao je najveći ispraćaj u modernoj povijesti Varaždina i ovo je priča o svemu tome...

Narudžbu knjige možete izvršiti jednostavnim klikom na gumb niže ili putem e-maila: [email protected]

Potrebno je dostaviti ime, prezime, adresu i OIB potreban za ispostavljanje računa, a po zaprimanju narudžbe kontaktirat ćemo Vas o načinima plaćanja te preuzimanja/dostave knjige "Đelac - hazarder u smokingu".

Autor: Alen Matušin

Naslov: Đelac - hazarder u smokingu

Grafički prijelom i dizajn: Luka Šalamun

ISBN: 978-953-48969-0-7

Izdavač: eVaraždin

Broj stranica: 140

Datum izdanja: Ožujak 2020.

Vrsta uveza: Tvrdi

Recenzenti: Stjepan Cvek, Ivan Šestak

Trailer dokumentarnog filma možete pogledati ovdje, a o datumu prikazivanja u Kinu Gaj, Kinu Marof i Kinu Ivanec, s obzirom na novonastalu situaciju, obavijestit ćemo vas naknadno:

PROJEKT OMOGUĆILI:

TURISTIČKA ZAJEDNICA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, OPĆINA CESTICA, TERMOPLIN D.D., CARLSBERG CROATIA D.O.O., OPĆINA GORNJI KNEGINEC, GRAD NOVI MAROF, OPĆINA SVETI ĐURĐ, OPĆINA KLENOVNIK, VIS PROMOTEX D.O.O.