sponzorirano

Poduzeću Cratis d.o.o. odobrena bespovratna sredstva iz EU fonda u visini od preko 260 tisuća kuna

Objavljeno: 07.11.2017. 08:13

Zadnja izmjena: 07.11.2017. 08:14

Poduzeću Cratis d.o.o. iz Varaždinskih Toplica odobrena su sredstva za projekt "Povećanje konkurentnosti društva kroz nabavku poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme".

Projekt je prijavljen na javni poziv „E-impuls“ u 2016. godini, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 393.307,53 HRK, a odobrena sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 261.156,20 HRK. U sklopu projekta koji je započet u lipnju 2017. godine nabavljena je te instalirana poslužiteljska i mrežna oprema s diskovima za skladištenje podataka, čime se doprinijelo povećanju kapaciteta, povećanju kvalitete i pouzdanosti vlastitog sustava, a samim time i sustava korisnika.

Realizacijom projekta utjecat će se na povećanje obujma poslovanja, uvođenje inovacija i novog modernog pristupa što će doprinijeti većoj lojalnosti postojećih korisnika te privlačenju novih - a u konačnici i većoj konkurentnosti poduzeća. Rezultati projekta ogledat će se u povećanju broja radnih mjesta te povećanju prihoda poduzeća. U suradnji s consulting timom Finesa Grupe d.o.o. uspješno je pripremljen i proveden projekt unutar planiranog vremenskog razdoblja.

Komentari