uspješno odrađen projekt

Poduzeću CRATIS d.o.o. skoro 700 tisuća kuna bespovratnih sredstava

Objavljeno: 23.10.2020. 08:01

Zadnja izmjena: 23.10.2020. 11:32

Poduzeću CRATIS d.o.o. iz Varaždina, 2019. godine su odobrena bespovratna sredstva za projekt “Poboljšanje konkurentnosti poduzeća CRATIS kroz ulaganje u IKT” u sklopu poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“.

U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 1.258.842,50 HRK odobreno je ukupno 694.451,80 HRK bespovratnih sredstava.

Tvrtka CRATIS nastala je 2014. godine kao rezultat potrebe tržišta za beskompromisno pouzdanim Managed Cloud operaterom koji pruža cjelovite ICT usluge sa fokusom na kompleksne sustave koji traže najvišu razinu dostupnosti i pouzdanosti IT sustava.

U sklopu uspješno provedenog projekta koji je trajao 12 mjeseci, a započeo u listopadu 2019. godine, CRATIS je za vlastite potrebe podigao izdvojenu i sigurnu visoko-dostupnu računalnu okolinu unutar koje je konsolidirao i uz pomoć dobavljenog ERP softvera integrirao sve svoje sustave potpore poslovanju.

Zahvaljujući dodijeljenim EU sredstvima unaprijedili smo preko 8 poslovnih procesa što je rezultiralo značajnom optimizacijom troškova, povećanjem zadovoljstva i produktivnosti djelatnika te konačno direktnim povećanjem prihoda od prodaje koji već danas za posljedicu imaju zapošljavanje novih djelatnika.

Po veličini našeg autonomnog Cloud sustava i snažnim referencama koje se protežu od telekomunikacijskog sektora preko kontaktnih centara, digitalnih agencija i proizvodnje pa sve do sektora javnog zdravstva, pozicioniramo se kao jedan od lidera domaćeg tržišta, a cilj nam je postati upravo vaš partner na putu digitalne transformacije.

Projekt je uspješno odradio Fine'sa Consultings tim.

Komentari