NOVOSTI IZ PARKOVA

Pogrebne usluge Parkova od sada dostupne digitalno putem portala www.parkovi.eu

Objavljeno: 07.07.2023. 09:02

Zadnja izmjena: 07.07.2023. 10:44

Najnovijom digitalizacijom usluga Parkova građanima je omogućeno 24-satno online ugovaranje sahrane, plaćanje grobne naknade te brojne dodatne usluge poput dostave vijenaca, aranžmana, sadnje cvijeća, čišćenja grobnih mjesta i paljenja svijeća.

Gubitak voljenih osoba donosi sa sobom mnogo pitanja i obveza koje je teško izvršavati u tim emotivnim trenucima. Parkovi potpuno razumiju te teškoće i nude rješenja koja pružaju podršku građanima kako bi dostojanstveno ispratili svoje pokojnike. Posjetom njihovim web stranicama www.parkovi.eu možete pronaći sve informacije o postupanju u slučaju smrti. Pogrebna služba dostupna je 24 sata putem brojeva telefona 042 332 770 i 098 267 927. Također, Parkovi su otvoreni i za osobne posjete u svojim prostorijama na adresi Hallerova aleja 8, Varaždin, radnim danom od 7.00 do 15.00 sati, utorkom do 17 sati, a subotom od 8.00 do 14.00 sati.

Smrtni slučajevi za obitelj pokojnika često predstavljaju i financijski izazov. Svima koji žele pomoći obitelji pokojnika, Parkovi nude način kako to učiniti uz brižan i dostojanstven izraz sućuti. Osim slanja cvijeća i lampiona na sahranu, moguće je ožalošćenoj obitelji pokloniti vrijednosni bon "Vječni plamen" s porukom sućuti, kojeg ona može iskoristiti za plaćanje pogrebne opreme, klesarskih radova te proizvoda cvjećarnice. Vječni plamen možete kupiti na www.parkovi.eu ili na prodajnim mjestima Parkova.

Kako bi si olakšali teret neočekivanih troškova, vrijedi razmisliti o članstvu u partnerskoj Udruzi za solidarnu posmrtnu pripomoć koja, uz pristupačnu članarinu i jednostavno učlanjivanje, pruža ljudima mogućnost da unaprijed planiraju budućnost prema svojim željama, na način koji pruža mir i spokoj njima i njihovim obiteljima.

'Zeleni grobovi'

Nakon sahrane, Parkovi omogućavaju online naručivanje usluga poput sadnje cvijeća, zalijevanja, čišćenja grobnih mjesta i paljenja svijeća. Na taj način osobe mogu odati počast svojim bližnjima, čak i kada nisu u mogućnosti često posjećivati grobove. Online je moguće i plaćanje grobne naknade, promjena vlasništva i druge administrativne radnje.

Osim ovih novosti iz područja digitalizacije usluga, Parkovi najavljuju i novitet namijenjen onima koji žele za svoje bližnje i za sebe osigurati posljednje počivalište. Naime, osim standardnih grobnih mjesta, na novom dijelu Gradskog groblja sada postoji i dodatna opcija - zeleni grobovi, inovativni grobovi američkog stila s travnatom površinom i manjim stiliziranim spomenikom. Ova ekološki osviještena alternativa tradicionalnim grobovima omogućava dostojanstveni počinak uz minimalan utjecaj na okoliš.

Parkovi brinu o građanima u njihovim najtežim trenucima pružajući im podršku na suosjećajan i profesionalan način. Prepustite im stoga s povjerenjem brigu o svim obvezama koje vam predstoje kada ste suočeni s gubitkom najbližih.

Komentari