NAGRADNA IGRA

Poklanjamo 6 ulaznica za film "Creed: Legenda je rođena"

Objavljeno: 04.02.2016. 08:40

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 21:45

Foto: Cinestar

Vraća se najpoznatiji filmski boksač svih vremena Rocky Balboa kojeg Sylvester Stallone glumi u drami "Creed: Legenda je rođena" te koji se prikazuje i u našim kinima...

eVaraždin i Cinestar vas ponovno nagrađuju s tri puta po dvije ulaznice za film. Procedura je ista kao i uvijek - sve što trebati učiniti jest lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin ukoliko već niste, podijeliti objavu vezanu za nagradnu igru te nam u inbox poslati podatke: ime i prezime i broj mobitela s naznakom za film "Creed: Legenda je rođena". Sretne dobitnike odabrat ćemo putem stranice random.org.

Ulaznice se mogu iskoristiti od 4.2. do 10.2.2016. u Cinestaru Varaždin (Lumini Centar). 

Pogledajte trailer: 

O filmu:

CREED: LEGENDA JE ROĐENA

IZVORNO IME: Creed
REDATELJ: Ryan Coogler | ŽANR: drama
ULOGE: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
TRAJANJE FILMA: 133 minuta | GODINA: 2015 | DRŽAVA: SAD | PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 04.02.2016
HIGHLIGHTS: NOMINACIJE ZA OSCAR 2016: Najbolja muška sporedna uloga

SADRŽAJ FILMA:
Adonis Johnson nikada nije upoznao svojega slavnog oca Apolla Creeda, svjetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiu gdje je Apollo Creed održao svoj legendarni meč protiv Rockya Balboe. Stigavši, potraži upravo Rockyja i zatraži da ga trenira. Premišljajući se, Rocky u njemu vidi snagu i odlučnost kakve je upoznao u Apollu te ga ipak pristane učiti. Ubrzo Adonis dobije priliku boriti se za naslov, no postaje jasno da za ring nije dovoljna samo priprema, već je potrebno imati i srce pravoga igrača.

 

Komentari