sućut na drugačiji način

Pomognite ožalošćenoj obitelji u organizaciji sahrane vrijednosnim bonom „Vječni plamen“

Objavljeno: 01.04.2022. 11:25

Zadnja izmjena: 01.04.2022. 11:25

Gubitak voljene osobe posebno je stresna situacija u kojoj se, u žalosti i boli, javljaju i brige s organizacijom sahrane. Novac za dostojanstveni ispraćaj voljene osobe na posljednje počivalište trebao bi biti zadnje o čemu ožalošćene obitelji u tom trenutku razmišljaju.

Svjesni toga, Parkovi prvi u Hrvatskoj nude mogućnost da izrazite sućut ožalošćenoj obitelji na način da joj istovremeno i pomognete u organizaciji ispraćaja i posljednjeg počivališta, saznajemo od poslovođe pogrebne službe u Parkovima, Saše Vrčeka.

Na prodajnim mjestima Parkova i u web shopu na www.parkovi.eu možete uplatiti financijski iznos za koji Parkovi izdaju vrijednosni bon „Vječni plamen“ uz poruku sućuti. Njega možete predati osobno ožalošćenoj obitelji ili će Parkovi to učiniti za Vas poslije sahrane. Ožalošćena obitelj koristit će ga za plaćanje pogrebne opreme, usluga ukopa, klesarskih usluga te proizvoda cvjećarnice. Kao trajno sjećanje ožalošćenoj obitelji ostaje Vaša poruka sućuti.

Vrijednosni bon „Vječni plamen“ će ožalošćenoj obitelji biti trajno sjećanje i podrška u bolnom gubitku voljene osobe, ali i financijska pomoć u uređenju groba, onako kako ožalošćenoj obitelji najbolje odgovara. Ujedno, ovo je i ekološki način da se oprostite od pokojnika jer direktno smanjujete količinu otpadnih lampaša i vijenaca koja ostaje iza sahrana.

„Gomila vijenaca u nekoliko se dana pretvara u otpad i odvozi na deponiju, dok obitelji ostaju brige oko sahrane. U današnje vrijeme, što je posebno izraženo posljednje dvije godine, nije uvijek niti moguće sudjelovati na sahrani i dati podršku ožalošćenoj obitelji. „Vječni plamen“ osmislili smo kako bismo financijski olakšali ožalošćenim obiteljima i omogućili ljudima koji ne mogu doći na sahranu da izraze sućut i pomognu ožalošćenoj obitelji na prikladniji način.“ zaključuje poslovođa Vrček.

Više informacija nalazi se na internetskoj stranici Parkova a vrijednosni bon „Vječni plamen“ možete naručiti u pogrebnoj službi (Hallerova aleja 8), gradskoj vrtlariji (G, Krkleca bb), cvjećarnici Krizantema (Hallerova aleja 8), caffe baru Aleja (R. Hercega 22) i u Web trgovini Parkova d.o.o. na www.parkovi.eu. Više informacija možete saznati i na brojevima telefona 332 770, 332 771 i 332 772.

Kontakt podatci:

SAŠA VRČEK

poslovođa pogrebne službe [email protected]

098 387 234

Komentari