westgate shopping city

Popusti do 80% - Vikend za cijelu obitelj

Objavljeno: 09.11.2021. 18:13

Zadnja izmjena: 09.11.2021. 18:13

Nezaboravna rođendanska proslava čeka te u Westgateu cijeli vikend jer u tom periodu tvoj omiljeni obiteljski centar shoppinga i zabave slavi 12. rođendan.

Pridruži nam se u najboljem shoppingu uz odlične popuste, bogatom slavljeničkom programu, veselim poklonima i brojnim iznenađenjima koja smo pripremili za naše posjetitelje!

Idealno je vrijeme za shopping i pripremu za blagdane. Napuni vrećice uz brojne shopping popuste jer su trgovine pripremile vrtoglave popuste.

Među super rođendanskim akcijama izdvajamo popuste do čak 50 %. Trgovina Baby center je pripremila popust od 30 % na dječju odjeću i obuću po redovnim cijenama, modni brendovi Reserved, House i Sinsay te časte s 20 % na cjelokupan asortiman po redovnim cijenama, Müller je pripremio 10 % na cjelokupan asortiman iznad potrošenih 150 kn, Cropp 20 % na muške i ženske traperice, majice kratkih rukava i torbe a Mohito 20 % na cjelokupan asortiman modnih dodataka. Najveći domaći proizvođač namještaja, Prima, ima odlične popuste za uređenje doma - 45 % na Amelia spavaće sobe i dnevne boravke, 30 % na COCO dekoracije za dom i besplatnu uslugu Dizajn interijera a za sve ljubitelje igara Sancta Domenica je osigurala 20 % na gaming asortiman. Ostatak popusta pronađi ovdje.

Klince i klinceze za početak slavljeničkog vikenda očekuju IRIM radionice.

U subotu i nedjelju od 16 do 19:30 sati svi mali tehnoljupci i obožavatelji računalstva i računala mogu uživati u IRIM radionicama! Radionica robotike i programiranja oduševit će sve prijavljene mališane koji se mogu prijaviti OVDJE za radionicu u subotu ili OVDJE za radionicu u nedjelju.

Maleni robotičari će se u subotu, 13. 11. upoznati s micro:bitom i njegovim mogućnostima a u nedjelju, 14. 11. ih očekuje upoznavanje s micro:Maqueen robotom i kretnjom robota.

Sve prijavljene očekuju edukativne radionice robotike te microbit programiranje i izrada interaktivnih uređaja. Radionice će se održati oba dana s početkom u 16:00, 17:15 te u 18:30.

Dok najmlađi uče programirati i uz profesionalne edukatore i skupljaju vrijedna znanja koja će ih pratiti kroz cijeli život, odrasli mogu uživati u rođendanskom vikendu i odličnim popustima.

Za malene kreativce koji vole crtati i slikati smo pripremili radionicu slikarstva.

U subotu 13. studenog od 16 do 19 sati klinci i klinceze od 7 do 12 godina imaju priliku probuditi male umjetnike u sebi.

Mališane čeka tri sata slikanja a ono najbolje mogu se pridružiti radionici u bilo koje vrijeme. Slikanje, crtanje, bojanje i mrljanje su poticajne aktivnosti koje vesele djecu. Puno šarenih, veselih boja, mnoštvo različitih motiva i tehnika slikanja, različite boje i uzorci su izvori dobrih ideja u kojima će najmlađi članovi obitelji moći uživati 13. studenog.

Naravno, osigurali smo im stručnog voditelja kao i svu potrebnu opremu a oni samo trebaju uživati.

Bit će tu i ban Jelačić i grofica Sofija i mnogo mnogo zabave koju će mališani otkriti u našem centru.

Nismo zaboravili ni na roditelje, svjesni da je roditeljstvo oduvijek bilo izazov. Ali u današnje vrijeme, kada su roditelji (uglavnom) prepušteni samima sebi i odluke donose tek uz pomoć interneta, a gdje se nalazi, najblaže rečeno, sve i svašta, roditeljstvo je poseban izazov. Glorija Peranić je certificirana edukatorica roditelja po principu Pozitivne discipline. I zato nam je drago da možemo najaviti: Glorija Peranić dolazi u Westgate i u sklopu ove radionice odgovarat će na najčešća pitanja o odgoju djece. A pitanje možete postaviti i vi - i to aninimno prije radionice, ili na samoj radionici.

Radionica će se održati u subotu 13. studenog u 12 sati.

Proslavi s nama jer kad Westgate slavi party je pravi!

Komentari