najveći centar u hrvatskoj

FOTO: Povodom 10.rođendana Westgatea čeka vas 10 dana iznenađenja

Objavljeno: 07.11.2019. 09:20

Zadnja izmjena: 07.11.2019. 12:03

Foto: Dario Jurčević

Westgate Shopping City slavi 10. rođendan uz hrpu zabavnog sadržaja za sve uzraste. Očekuju te super popusti, nagradne igre, dječje radionice i ne jedan nego čak dva velika koncert koja ti poklanja Westgate.

Prilikom press svečanosti koja se održala jučer u kuglani Rock’n’Bowl, direktor Westgatea Otto Barić rekao je kako su mu prije 10 godina ljudi govorili kako ovaj trgovački centar ''neće preživjeti''. -Uspjeli smo ne samo preživjeti nego u zadnjih godinu dana dosta poboljšati situaciju - rekao je Barić i podsjetio kako je Westgate treći najveći centar u Europi, drugi najveći u Europskoj uniji i naravno - najveći u Hrvatskoj.

- Više smo se okrenuli prema našoj okolini, znači centar je postao dnevni boravak Sjeverozapadne Hrvatske, a nismo se toliko jako fokusirali na Zagreb kao prije. S druge strane napravili smo na zapadnoj strani napravili jedan cluster namještaja koji je po meni ravnopravan Ikei koja je na suprotnoj strani i to privlači jako puno dodatnih mušterija - dodao je Barić.

Denis Čupić, asset manager Westgatea podsjetio je kako je za rođendan centra pripremljeno 10 dana rođendanskog slavlja, a svaki je od zakupaca pripremio svoje akcije. - Mi smo kao centar pripremili 10 dana živog programa, 2 velika koncerta, manje koncerte i vjerujem da će svatko naći nešto za zabavu - rekao je Čupić.

Cjelokupni rođendanski program pogledajte ovdje.

 

Komentari