Drrrn, uskoro će zazvoniti zvono koje će označiti početak nove školske godine! A, za lakši povratak u školu, omiljeni centar shoppinga i zabave pripremio je pregršt sadržaja za svoje školarce, ali i one koji će to tek postati.

Na velikoj Westgate Kid's modnoj reviji u subotu 7.9. od 16 sati mali Westgate modeli pokazat će što će se nositi ove školske godine na školskim hodnicima i igralištima, a od 17 sati mali budući genijalci okušat će se na IRIM radionicama robotike. A za najmlađe znanstvenike, u nedjelju 8.9. od 16 sati, profesor Baltazar pripremit će set najboljih pokusa i igara!

U Westgate kreni i za školu se opremi

Povratak u školu lakši je uz najbolje modne krpice u kojima će mali školarci zablistati u školskim klupama, ali i na hodnicima i školskom igralištu. Najveća ponuda školskog pribora u poznatim trgovinama poput AB Bookshop-a pripremit će mališane za nove radne pobijede, a najveća ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka na preko 20 000 kvadrata opremit će klince i klinceze za nadolazeću školsku sezonu. Trgovine Baby Center, Next, Baby Land, Idexe, s. Oliver, Denis, Froddo, Mass, novootvoreni Dječji svijet i brojne druge imaju najbolju ponudu povodom povratka u školu i zaista u Westgateu svatko može pronaći sve što treba za opremiti svoje školarce i one koji će to tek postati.

Baltazar i znanstvenici

A, to nije sve jer Westgate Shopping City zaista je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj pa tako dok najmlađi uživaju u predškolskim aktivnostima, stariji od shoppinga odmaraju u najvećoj Rock'n'bowl kuglani, Muzeju automobila Ferdinand Budicki i još mnogo zabavnog sadržaja. Ovaj vikend pripremi se za školu pogledaj što se nosi nadolazeće školske modne sezone na velikoj Westgate Kid's modnoj reviji u subotu od 16 sati te neka tvoji mali intelektualci nauče sve o robotici uz IRIM radionice robotike od 17 sati. I naravno, uz omiljenog znanstvenika Baltazara i njegovu družinu u nedjelju od 16 sati, vikend u Westgateu svima će ostati nezaboravan. Ne brini za prijevoz jer do Westgatea te svakog dana vozi besplatan autobus!

 

Komentari

05.09.2019. 10:22h Zadnja izmjena: 05.09.2019. 10:22