dan za 10

Preko 70 000 posjetitelja jučer posjetilo CineStar kina

Objavljeno: 09.08.2017. 19:18

Zadnja izmjena: 09.08.2017. 19:24

Jučer se u CineStar kinima tražila slobodna ulaznica, preko 70 000 posjetitelja spas od ljetnih vrućina potražila je u CineStar kino dvoranama uz odlične filmove i još bolje cijene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 10 kada cijena kino ulaznice iznosi svega 10 kuna, ove godine je okupila preko 70 tisuća posjetitelja čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu.

Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije, pa su tako brojni filmoljupci jučer mogli uživati u filmskim naslovima kao što su SF spektakl Luca Bessona - Valerian i grad tisuću planeta, povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, Planet majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg, Mamurni kumovi 2 i mnogi drugi. I turisti na Jadranu su iskoristili ovu jednodnevnu pogodnost i posjetili CineStar u 5 gradova na moru, pa je Dan za 10 bio prava ljetna atrakcija u Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Blitz-CineStar najveći je i najuspješniji kinoprikazivač u ovom dijelu Europe, s 19 multipleksa u regiji koji svi zajedno broje 120 kino dvorana s preko 19 000 sjedala. Iza uspješnosti Blitz-CineStara stoji kontinuirano ulaganje u razvoj kvalitete usluge i kino iskustva, pa se tako CineStar svrstava među najbolja svjetska kina i po kriterijima opremljenosti dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima.

CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju te najsuperiornije kino-formate IMAX, 4DX i Gold Class, a ove je godine ekskluzivno predstavio i najnoviji koncept kina Kaptol Boutique Cinema čime je također potvdio status lidera na tržištu kinoprikazivanja u ovom dijelu Europe.

CineStar je i ove godine dobio Superbrands priznanje čime je ponovno potvrdio status premium brenda koji je već godinama prepoznatljiv i pod sloganom „Kina s pet zvjezdica“,  a ukupno gledajući CineStaru je certifikat Superbrands do sada dodijeljen sedam puta  u kategoriji kina, zabave i slobodnog vremena – 2008., 2010., 2011., 2013., 2015., 2016. i 2017. godine.

Komentari