Westgate Shopping City

Preuređujete dom? Čekaju vas odlični popusti na Home Shopping Weekendu!

Objavljeno: 18.03.2021. 11:30

Zadnja izmjena: 18.03.2021. 11:30

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate Home, ovog vikenda ima fantastične popuste koji sežu sve do 80 posto. A kako bi potraga za novim namještajem bila što lakša, donosimo odlične komade namještaja ali i gdje možete pronaći najveće popuste.

Zavirili smo za vas u Westgate Shopping City i njihovu ponudu gdje je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma, kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, ERA concept store, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi.

Kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 19.,20. i 21. ožujka posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog doma. U nastavku se nadahnite našim prijedlozima…

U Möbel Landu kupce očekuje popust od dodatnih 20% na modularnu sjedeću garnituru Himolla 1808 koja je već snižena 30 posto, a vrhunski krevet s madracem Chamonix pronađite po super cijeni od 9.990 kn. Također, butik brendovi Fleuresse, Joop, Rosenthal i Sambonet su na odličnih 20% popusta.

Prima, najveći hrvatski proizvođač namještaja, razveselit će kupce s popustom od 30% na COCO maison dekoracije za dom i 50% na sve madrace.

Sancta Domenica će kupce obradovati s popustom do 20% na izdvojene modele televizora te SBOX i Vogels stalke za televizore, a Vitapur je pripremio dodatnih 10% popusta na sve proizvode za spavanje.

Sve Home Shopping Weekend popuste pronađite na www.westgate.hr

Komentari