SKINNY KILE

Prijavite se na program TTS Sport centra i saznajte kako brzo i zdravo skinuti višak kilograma

Objavljeno: 08.08.2019. 17:54

Zadnja izmjena: 08.08.2019. 17:58

TTS Sport Centar Varaždin kreće s upisima za novu sezonu grupe SKINNY KILE, koja je namjenjena posebno za ljude koji imaju problema s viškom kilogramima te žele svoj život promijeniti na bolje.

Grupu vode mag. cin. Dinka Putar i Tea Martinčević koje svojim iskustvom i znanjem kroz treninge uz korigiranje i implementiranje pravilne i zdrave perhrane stvaraju kod polaznika kvalitetnu bazu za cijeli život.

Malo je reći da su rezultati koje postižu dobri, jer su dosadašnji polaznici, kroz dvije sezone zajedno skinuli preko 550 kilograma, a večina njih i dalje nastavlja redovito s treninzima i pravilnom prehranom, ne samo zbog kilograma već i zbog činjenice da se osjećaju znatno bolje, poletnije, fizičke mogućnosti su im se drastično povečale, dok su psihički nemjerljivo stabilniji i bolje volje.

Grupa trenira tri puta tjedno po sat vremena, a vježbe se baziraju na jačanju trupa i povećanju kondicijskih kapaciteta, sve primjereno njihovoj kilaži i sposobnostima. Uz vođene treninge i prehranu, članovi grupe imaju i mogućnost neograničenog korištenja cardio sprava gdje u bilo kojem trenutku mogu doći i do sada se u praksi pokazalo jako korisnim bonusom jer ih se jako često može uloviti kako samostalno odrađuju trening.

Jako je motivirajuće vidjeti ovakvu promjenu životnog stila jer kako sebi, tako i drugima, dokazujete da je sve moguće, samo je potrebna volja, želja i ustrajnost. Nikad nije kasno krenuti!

Grupa starta 2.9. s preliminarnim mjerenjima i sastankom, nakon čega kreće ozbiljan rad. Javite se na e-mail [email protected] sa sljedećim podacima: ime, prezime, datum rođenja, kilaža te eventualni fizički problemi i unesite pozitivne promjene u svoj život jer zasigurno nećete požaliti!

Komentari