dođite u westgate

Priprema za blagdane: Uskrsni sajam

Objavljeno: 26.03.2024. 09:05

Zadnja izmjena: 26.03.2024. 09:05

Bliži nam se Uskrs a s njime dolazi i priprema blagdanskog stola, prigodnih ukrasa, ali i nabavka boja i detalja za ukrašavanje pisanica. Ususret Uskrsu, u Westgate od 28. do 30. ožujka stiže uskrsni sajam s bogatom ponudom blagdanskih proizvoda.

Glavna zvijezda svakog Uskrsa je blagdanski stol prepun finih delicija pa vjerujemo da ste već spremili nekoliko recepata koje ćete pripremati i poslužiti kad se cijela obitelj okupi oko blagdanskog stola. Domaći i eko proizvodi, voćni sokovi i razne ukusne delicije s uskrsnog sajma upotpunit će blagdanski stol, a za uređenje doma pronađite velik izbor uskrsnih dekoracija, rukotvorina i proljetnog cvijeća

Ne zaboravite i na pisanice koje su jedan od simbola Uskrsa i u njihovom ukrašavanju uživamo baš svake godine. Osim tradicionalnih metoda tu su i gotove boje a sve što vam treba je malo mašte. U Westgateu pronađite sve potrebno za izradu divnih ukrasa koji će krasiti vaš blagdanski stol. Bojanje uskrsnih jaja posebno će razveseliti one najmlađe, stoga ih ne zaboravite uključiti u odabir boja i materijala za izradu pisanica u kojima će uživati cijela obitelj.

Dekorirate svoj dom mirisnim buketima proljetnog cvijeća, šarenim i veselim pisanicama, zečićima i pilićima te upotpunite blagdanski stol ukusnim delicijama. Na uskrsnom sajmu vas čeka sve za uskrsne blagdane.

Neka i ovaj Uskrs prođe u duhu zajedništva i druženju s najmilijima. Posjetite uskrsni sajam u Westgateu i pronađite nešto za sebe i svoje najmilije te upotpunite svoj popis za nadolazeće blagdane.

Komentari