u sklopu tts-a

PRO ACTIVE MEDI CENTAR nudi najmodernije usluge terapije i rehabilitacije mišićno koštanog sustava

Objavljeno: 16.09.2019. 12:29

Zadnja izmjena: 16.09.2019. 12:29

PRO ACTIVE MEDI CENTAR je specijalizirani odjel TTS Sport centra Varaždin koji nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija mišićno koštanog sustava. Kombinacija je dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra i kao takav je jedinstven u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zašto odabrati PRO ACTIVE Medi Centar

  • U pitanju je VAŠE ZDRAVLJE
  • Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području rehabilitacija i dijagnostike mišićno-koštanog sustava
  • Pristup potpuno individualiziran za svakog klijenta
  • Česte stručne edukacije tima u zemlji i inozemstvu
  •  Centar opremljen vrhunskim uređajima posljednje generacije i posebnim prostorom za terapije
  • Spajanje usluga dijagnostike, rehabilitacije, treninga te prehrane i oporavka na jednom mjestu
  • Znatno ubrzan oporavak mišićno-koštanog sustava i kvalitetna dijagnostika
  • Suradnja s vodećim hrvatskim ortopedima, neurokirurzima, radiolozima i fizioterapeutima

Uz osnovne usluge za ubrzanu i kvalitetnu rehabilitaciju ili dijagnostiku nude i dodatne usluge nutricionističkog savjetovanja, više vrsta masaža, kineziterapiju, kao i individualizirane funkcionalne fitness treninge prilagođene vašem trenutnom stanju.

Proširili su ponudu na nekoliko novih, izuzetno učinkovitih dijagnostičkih i terapijskih tretmana za mišićno koštani sustav. Tako se u Pro Active Medi centru mogu obaviti najpreciznija dijagnostika ili terapija mišićno koštanog sustava na najučinkovitiji izokinetički uređaj na svijetu HUMAC NORM – CYBEX. Uveli su u svoju ponudu i najcjelovitiju trodimenzionalnu metodu liječenja skolioza, SCHROTH metodu.

Posebnost centra je da nakon uspješno obavljenih rehabilitacija možete nastaviti trenirati u modernom fitnessu pod nadzorom kineziterapeuta do postizanja punog kapaciteta mišićno-koštanog sustava bez straha od obnavljanja ozljeda. Tako, bez obzira na dob, spol i razinu tjelesne forme, PRO ACTIVE MEDI CENTAR je pravo mjesto za vas.

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu službenu web stranicu (pro-active.com.hr), ili im se javite pozivom na broj 042 490 850.

 

Komentari