lokalni izbori 2017.

[PROMO] eTV BLITZ Čehok: "Varaždin nema vremena, svima pružam ruku i u ponedjeljak krećemo!"

Objavljeno: 01.06.2017. 16:32

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 23:37

Drage Varaždinke i Varaždinci!

hvala Vam na povjerenju u prvom krugu. Učinite to još jednom, i u nedjelju 4. lipnja  podržite mene i moje zamjenike.
Promjene možemo napraviti samo zajedno. Vi ste već jednom svoje rekli, dali ste nam podršku i time ste jasno dali do znanja kakav Varaždin želite. Naša nezavisna lista „GLAS – Građani lokalno aktivno surađuju“  osvojila je najviše vijećnika u novom sazivu Gradskog vijeća, čak njih devetero. Dokaz je to da želite bolje upravljanje gradom i da nam vjerujete.

​ ​Ponosno mogu reći da smo do kraja vodili fer, korektnu i kreativnu kampanju. Nismo trebali izmišljati, podmetati i lažno vas obmanjivati. Mi smo izašli sa strategijom iskrenosti, jer nema trenutnih rješenja. 

Mi se nećemo baviti sobom, mi se nećemo baviti kadroviranjem nego ćemo odmah pokrenuti grad, od radova na prometnicama, pripreme dokumentacije za fondove, obnove vrtića, suradnje s udrugama, ustanovama i tvrtkama, podizanja razine izdvajanja za mlade, umirovljenike, sport, kulturu. 

Zato izađite na izbore, u nedjelju, 4. lipnja zaokružite broj jedan na listiću - jer Varaždin može i mora bolje. Varaždin više ne smije i ne može čekati!

Komentari