Westgate Shopping City

Proslavi najzabavniji rođendan u Family Parku

Objavljeno: 24.09.2020. 10:00

Zadnja izmjena: 24.09.2020. 10:00

Vjerujemo kako već svi ponosni roditelji malih prinčeva i princeza znaju, igraonica Family Park u Westgate Shopping Cityju, jedinstvena je i najveća dječja igraonica u Hrvatskoj. Mogli bi to nazvati pravim malim rajem za djecu, gdje oni mogu nesmetano uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju najveće dječje igraonice, na preko 5000m2.

Pravi mali raj za djecu sastoji se od vulkana, tobogana, 4D simulatora, mini cars staze u novom ruhu i još puno, puno toga.

Family Park na jednom mjestu nudi pregršt zabave za klince i klinceze. Za one najmlađe je tu mala igraonica gdje se mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd., te velika igraonicu za djecu od 4 do 12 godina, u kojoj na djecu pazi i animira ih stručno osoblje. Igraonica sadrži PlayStation kutak, najmodernije aparate za zabavu koje postavlja igraj.hr, 4D Virtualni simulator, najveći napuhanac, a za starije posjetitelje tu je kutak s biljarima, pikadima i fliperima te veliki HD televizori za gledanje sportskih događaja.

Za najbolju proslavu rođendana u ponudi su tri rođendaonice u kojima klinci od 4 do 12 godina mogu proslaviti rođendan uz drage prijatelje i zajamčenu zabavu. Cijene rođendanskih paketa za djecu kreću s cijenom već od 740 kn uz popust od 15% (vrijedi za osnovni paket ponedjeljak - četvrtak) i gratis sat zabave u igraonici. Sva se djeca na proslavama rođendana voze velikim vlakom kroz divlju džunglu pokraj lava u prirodnoj veličini, a proslave rođendana uključuju 4D simulator, mini cars, PlayStatione, facepainting, mađioničara, igru u velikoj igraonici, skakanje po najvećem napuhancu u gradu, trampoline, tobogane, i još puno toga. Dok mališani uživaju u rođendanskom partyju i zabavi, odrasli se mogu okrijepiti u caffe baru i restoranu uz ponudu prilagođenu obiteljima ali i nesmetano uživati u vremenu za sebe.

Više informacija potraži na www.rockas.hr

Vidimo se u Family Parku

Komentari