veliki koncert

Prvi put u Arenu Varaždin stiže grupa Dalmatino, sa sobom donose legendarne hitove!

Objavljeno: 31.03.2023. 17:54

Zadnja izmjena: 31.03.2023. 17:54

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine spektakularnim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni proslavili 20 godina svoje grupe, koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj i svijetu.

Debitantski album Cukar i sol su izdali 2001. godine, osvojili Porina za novog izvođača godine, zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s čet'ri lista, kao i najnoviji singl Refužo, danas su već dio opće pop-kulture.

U novu 2023. Dalmatino je ušao sa željom za izuzetnom koncertnom aktivnošću te za posjetom mjesta na kojima još nisu svirali i dvorana koje su im želja još iz djetinjstva.

Tri su puta rasprodali koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u prosincu 2022. isto su postigli u zagrebačkoj Areni, dok su u svome Splitu do zadnjeg mjesta ispunili legendarnu dvoranu Gripe. Za ovu godinu najavili su veliki koncert u varaždinskoj Areni koji će se održati 10. studenoga s početkom u 20 sati.

Obožavatelji su u iščekivanju izvedba mnogobrojnih hitova u Areni Varaždin, gdje će vokal i gitara Ivo Jagnjić te Zdravko Sunara na bubnjevima, pokušati nadmašiti svoje dosadašnje koncertne uspjehe. Budite dio ovog velikog spektakla, jer će dvočlani sastav zasigurno još jednom pokazati da su trenutno jedni od kvalitetnijih i popularnijih hrvatskih izvođača.

Ulaznice za veliki koncert Dalmatina u Areni Varaždin koji će se održati 10. studenoga 2023. potražite u sustavu Eventim.

Komentari