lokalni izbori 2021.

Radimir Čačić podržao kandidate Reformista u Općinama Trnovec Bartolovečki i Sveti Ilija

Objavljeno: 11.05.2021. 11:30

Zadnja izmjena: 11.05.2021. 11:32

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić posjetio je Općine Trnovec Bartolovečki i Općinu Sveti Ilija te dao podršku kandidatima Reformista za Općinu Trnovec Bartolovečki Verici Vitković i Općinu Sveti Ilija Borku Mikiću.

U Općini Trnovec Bartolovečki posjetili su Nogometni klub Mladost Šemovec, prostorije zdravstvene skrbi u Šemovcu, gdje je potrebna dogradnja čekaonice u liječničkoj i stomatološkoj ambulanti, što je dio kapitalnih projekata programa Narodna stranka Reformisti Općina Trnovec Bartolovečki i kandidatkinje za načelnicu Općine Verice Vitković.

Posjetili su i Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ervin Živko. Na obiteljskom imanju pridružili su se i mladi perspektivni proizvođači kozjeg mlijeka Snježana i Darko Guzi OPG Darko Snježana Guzi, te Mario Šilec. Cilj je bio upoznati se s dosadašnjim radom poljoprivrednih gospodarstava i njihovim postignutim uspjesima. Župan Radimir Čačić istaknuo je važnost korištenja svih poticajnih mjera i potpora koje dodjeljuje Varaždinska županija, a posebno je naglašena mogućnost sufinanciranja osiguranja poljoprivredne proizvodnje.

Općinu Sveti Ilija uz župana Čačića posjetio je i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislava Paljak. U pratnji kandidata za načelnika Općine Sveti Ilija Borka Mikića posjetili su NK Obreš gdje je programom Mikića planiran sportsko-rekreacijski centar, također posjetili su lokalno poduzeće Isema d.o.o koje je izraslo na tradiciji Kovinotokarske radione Košćak te autobusno stajalište u Doljanu i osnovnu školu u Iliji koji su trenutno u izgradnji.

Objava Narodne stranke - Reformisti

Komentari