ne propustite

Radionica za razvoj poslovanja 'Digitalna Transformacija – izazovi i prilike'

Objavljeno: 29.05.2023. 13:03

Zadnja izmjena: 29.05.2023. 13:09

Poštovani poduzetnici i naši dragi suradnici,

Želimo vas pozvati na našu nadolazeću radionicu "Digitalna Transformacija – izazovi i prilike", koja će se održati u srijedu, 31. svibnja 2023. godine, s početkom u 17:00 sati. Ova radionica ima za cilj da vam pruži korisne informacije o digitalnoj transformaciji i načinima na koje možete planirati razvoj svog poslovanja kako bi iskoristili sve prilike koje nosi doba digitalne transformacije i pripremili svoju tvrtku za sve digitalniju budućnost.

Radionicu će voditi predavač Senad Kulenović, iskusni menadžer i poduzetnik, koji je za 18 tvrtki iz regije napisao Strategiju Digitalne transformacije koje su odobrene i primijenjene, a koji je uz poduzetničku karijeru i predavač na eMBA studiju Visokog učilišta Algebra gdje predaje modul Digitalna Transformacija.

Tijekom predavanja dobit ćete vrlo korisne informacije o trendovima i pokretačima Digitalne transformacije te primjere iz prakse kako upravljati rizicima i prilikama koje pruža digitalna transformacija.

Mjesto održavanja radionice je Tehnološki park Varaždin, smješten na adresi Zagrebačka 89, Varaždin. Radionica će trajati od 17:00 do 20:00 sati te će se održati u opuštenoj i interaktivnoj atmosferi. Nakon ove kratke, ali korisne i primjenjive radionice, jamčimo da ćete imati puno jasniju sliku o tome što Digitalna transformacija uistinu jest i na koji način možete iskoristiti prilike koje iz nje proizlaze.

Ova prilika je idealna za sve poduzetnike koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine te uspješno iskoristiti prednosti digitalne transformacije. Budite slobodni pridružiti nam se i naučiti nove strategije i taktike koje će vam pomoći da postignete uspjeh u vašem poslovanju.

Molimo vas da potvrdite vašu prisutnost na radionici slanjem povratne informacije na naš kontakt e-mail ili telefon. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom putovanju kroz digitalnu transformaciju.

Prijavite se odmah i počnite graditi put prema uspjehu! Vidimo se na radionici!

• Putem linka: https://tinyurl.com/2xsd952w

• Putem maila: [email protected]

• Telefonskim pozivom na 042 213 700

Komentari