sponzorirano

Radno vrijeme trgovačkog centra Lumini tijekom blagdana

Objavljeno: 21.12.2016. 09:44

Zadnja izmjena: 21.12.2016. 09:45

Na Božić su trgovine u trgovačkom centru Lumini zatvorene, a radno vrijeme na ostale dane prilagođeno je potrebama posjetitelja. Svaki dan, pa i tijekom blagdana, rade kina Cinestar.

Trgovački centar Lumini na Badnjak (u subotu, 24. prosinca) radi od 9 do 17 sati. Isto je radno vrijeme predviđeno i za subotu tjedan dana kasnije – na Staru godinu. Na Božić je centar zatvoren, a na Svetog Stjepana (u ponedjeljak, 26. prosinca) od trgovina radi samo Konzum. Kako bi se građani mogli opskrbiti svježim namirnicama, otvoren je između 9 i 15 sati. Kina Cinestar rade svaki dan, pa i na blagdane, a na njihovo se radno vrijeme na Štefanje i Novu godinu naslanjaju obližnji ugostiteljski objekti – Rock Art, Zlatne gorice, Mex i WokMe.

Inače, na Novu godinu (u nedjelju, 1. siječnja) trgovine u centru Lumini su zatvorene. Na Sveta tri kralja (u petak, 6. siječnja) pak trgovine rade uobičajeno – od 9 do 21 sat, a posjetitelje tada očekuje i zimsko sniženje. U sklopu posljednjih priprema za Božić posjetitelji ovaj tjedan u trgovačkom centru Lumini mogu obići i Božićni sajam. Tamo ih očekuju gastronomske delicije, rukotvorine, cvijeće i božićna drvca. Radnom vremenu centra u nadolazećem razdoblju prilagođen je i vozni red Lumini autobusa.

Komentari