23.travnja

Rasprodan koncert Zdravka Čolića u Koprivnici!

Objavljeno: 19.04.2022. 11:10

Zadnja izmjena: 19.04.2022. 11:12

Ovu subotu družimo se, veselimo, pjevamo uz svima nam najdražeg izvođača Zdravka Čolića u Koprivnici, a kako poručuju organizatori, koncert je rasprodan!

Sreću tim povodom ne krije ni sam Zdravko Čolić, koji je otkrio kojom će pjesmom započeti koncert te pozdraviti publiku u Koprivnici. 

- Radujem se ovom koncertu u Koprivnici i mislim da će biti jedna lijepa energija, pogotovo što nas nije bilo dugo i da će biti naše publike i iz drugih gradova. Što se tiče pjesme kojom ćemo otvoriti koncert mislim da će to biti pjesma koji je ovo grad, koje je ovo mjesto, a mi ju zovemo Mjerkam te mjerkam. - rekao je Zdravko.

Sretan i zahvalan na svoj ljubavi i podršci koju prima od svoje publike Čolić je za kraj dodao...

- Naravno, kad gledam preko ramena i kad se osvrnem tu je jedan dugi niz godina. Mogu biti zadovoljan svojom karijerom. Možda mi je nedostajao kakav europski, svjetski hit u mojoj karijeri pa da je možda bio na engleskom ili nekom drugom jeziku. Ali što se tiče karijere jako sam zadovoljan jer jako je teško biti u ovom poslu i održati se toliki niz godina tako da je to veliko zadovoljstvo i zahvalnost publici koja te pratila to vrijeme i trpjela to cijelo vrijeme. I baš zato si i ubuduće odgovoran svojoj publici. - 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 7. je travnja 2022. godine donio Odluku o prestanku važenja Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, kojom se ukidaju ograničenja javnih okupljanja, počevši od 9. travnja.

Komentari