10 dana do koncerta

Rasprodane tribine i najavljen poseban gost na koncertu Doris Dragović u Čakovcu

Objavljeno: 16.03.2022. 12:11

Zadnja izmjena: 16.03.2022. 12:15

Nakon što je najavljeno kako će se koncert Doris Dragović premjestiti u dvoranu GOC-a u Čakovcu, Doris je najavila kako će poseban gost na koncrtu biti Jacques Houdek.

Ulaznice koje su kupljenje za prvotno najavljeni koncert u Areni Varaždin, vrijede za preseljeni koncert u Dvoranu GOC-a, u Čakovcu.

- Jedino što je uvijek isto su promjene. Dragi prijatelji, veselim se silno našem susretu u Čakovcu i premda su razlozi tužni, rado puštam Arenu Varaždin onima kojima je to najpotrebnije. Pjesma je uvijek bila ljekovita, zato ćemo 26.3. pjevati svim srcem. Usprkos svemu ! - rekla je Doris Dragović.

Uz Dorisine koncerte se uvijek vežu samo lijepa sjećanja, lijepi događaji pa tako i za ovaj, lijepe najave. Tribine Dvorane GOC-a su rasprodane, a još ima nešto sitno ulaznica za parter dvorane.

- Zaista se iznimno veselim koncertu u Čakovcu, ponovnom susretu s publikom i svojom Doris koju najiskrenije cijenim kao umjetnicu i volim kao svoju kolegicu i prijateljicu. U subotu 26.3. u Čakovcu da se nađemo k’o ljudi, riječi malo da se druže, gdje je dobar običaj da se uzvrati jedno drugome onaj pravi osjećaj - IMA NEŠTO U TOME!’ - uoči gostovanja na koncertu legendarne Doris izjavio je Jacques Houdek.

 

Komentari