evo detalja

Rast i razvoj poduzeća ISEMA d.o.o. iz Doljana ogleda se u realizaciji EU projekta

Objavljeno: 20.09.2023. 13:02

Zadnja izmjena: 20.09.2023. 13:02

Uspješnost i kontinuiran rast poduzeća ISEMA d.o.o. garancija su nastavka daljnjeg poslovnog uspjeha.

Direktor poduzeća ISEMA d.o.o., Anton Ivšić navodi da još od samog osnivanja poduzeća u 2015. godini, bilježi kontinuirani rast poslovanja, pa tako i rast broja zaposlenika. Poduzeće ISEMA d.o.o., je u želji dodatnog razvoja poduzeća apliciralo projekt „Digitalna transformacija poduzeća ISEMA d.o.o.“ putem natječaja „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026. (NPOO).

Predmet projekta je nabava i implementacija računalnog hardwera i mrežne opreme, digitalizacija proizvodnih i administrativnih procesa, jačanje digitalnih kapaciteta zaposlenika te izrada Plana digitalne transformacije poduzeća. Projekt će u konačnici rezultirati većoj konkurentnosti poduzeća na tržištu dostatnim kapacitetima što će dovesti do bolje stabilnosti poduzeća i lakšeg praćenja globalnih trendova na tržištu.

Projekt izravno adresira potrebe ciljne skupine- poduzeća ISEMA d.o.o., koje će kroz kapitalno ulaganje digitalizirati postojeće poslovne funkcije i procese, a kroz povezivanje cjelovitog sustava i edukaciju zaposlenika stvoriti i pretpostavke za digitalnu transformaciju poslovanja koja će povratno rezultirati unaprijeđenim i inoviranim modelom pružanja usluga za krajnje klijente.

„Obzirom na novonastale tehnološke napretke, kao i cilja ekološki održivije proizvodnje, prepoznali smo potencijal naše tvrtke i projektom obuhvatili sljedeća ulaganja: Nabavili smo i instalirali mrežne opremu i računala, pribavili CAD dizajnerski softver i potprocesore, kao i CAD dizajnerski softver za izradu metalnih konstrukcija. Nadalje pribavljen je i softver za uredsko poslovanje i softver za beskontaktno mjerenje te izrađen Plan digitalne transformacije poduzeća. Osim toga, kontinuirano ulažemo u stjecanje dodatnih znanja naših djelatnika, stoga smo temeljem projekta održali i edukaciju i obuka za rad na mjernom uređaju i programu za beskontaktno skeniranje za dva djelatnika, zatim održali školovanje i obuka za rad sa 3D CAD softwerom za dva djelatnika te edukacirali za rad s uredskim softwerom naša tri djelatnika. Sve nabavljeno i odrađeno samo je temelj za daljnja ulaganja koja planiramo sprovesti u nadolazećim godinama“ – naglasio je Ivšić.

Ukupna vrijednost projekta: 109.371,90 EUR

Iznos sufinanciranja EU: 29.006,57 EUR

Razdoblje provedbe projekta: 01. ožujka 2023. - 01. lipnja 2024.

Financira Europska unija - NextGenerationEU

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost poduzeća ISEMA d.o.o.

Komentari