Gosti im se uvijek rado vraćaju

RESTORAN I PIZZERIA "4M" Hrana s OPG-ova, na par minuta od Varaždina, može i dostava

Objavljeno: 23.08.2019. 12:08

Restoran i pizzerija "4M" temelji se na dugoj obiteljskoj tradiciji i iskustvu pripreme, a poznati su po bogatoj gastronomskoj ponudi. Vlasnici Miljenko i Marica Drvar ističu kako im je cilj kvaliteta, što prepoznaju i njihovi gosti koji im se zbog toga uvijek rado vraćaju...

  • PAR MINUTA OD VARAŽDINA Restoran "4M" se nalazi na samo osam od Varaždina na glavnoj magistrali prema Sloveniji, u mjestu Petrijanec, pa je tako uvijek pun domaćih ali i stranih gostiju.
  • VLASTITI I DOMAĆI OPG-OVI Restoran i pizzerija "4M" surađuje prvenstveno s domaćim OPG-ovima u svojem okruženju, zbog čega su im sva jela pripremljena od najsvježijih namirnica. Ujedno imaju i vlastiti OPG pa većinu voća, povrća i začina koji rastu u njihovom vrtu, koriste i u kuhinji. 
  • MJESTA ZA SVE PRIGODE Za svoje goste "4M" uredio je terasu na dvije razine, sa 100 sjedećih mjesta i malim dječjim igralištem. Unutarnji dio objekta sadrži 50 sjedećih mjesta, te veliku salu sa 100 sjedećih mjesta koja je pogodna za razne svečanosti pa tako "4M" organiziraju razna slavlja, manje svadbe, razne prezentacije, promocije, poslovne ručkove i večere te ostale svečane prigode.
  • DOSTAVA, CATERING, ŠATORI... "4M" Svakodnevno dostavljaju hranu na kućnu adresu, te vrše i usluge cateringa s vlastitim šatorima uz kompletnu uslugu aranžiranja i poslugom. 

Komentari