salon namještaja

Foto - Odlični popusti čekaju vas u Ria Home, evo što nude u svom asortimanu

Objavljeno: 12.04.2022. 10:51

Poduzeće RIA-EXPORT-IMPORT d.o.o. osnovano je 1994. godine sa sjedištem u Kućan Marofu, Zelena ulica 44.

Tvrtka se u početku bavila primarno veleprodajom građevnog materijala od čega možemo posebno izdvojiti prodaju fasadnih sustava te otkup i prodaju paleta, a potom i prodajom nekih specifičnih proizvoda potrebnih u građevinarstvu kao što su kartonske oplate za betoniranje okruglih stupova, pakiranje pijeska, soli za odleđivanje, prodajom čeličnih i polipropilenskih vlakana i sl.

Unatrag 6 godina vlasnica Anita Rinkovec, odlučila je ipak malo napraviti iskorak iz građevinskog sektora u nešto, kako kaže, malo ženstvenije – u namještaj, pa tako tvrtka danas djeluje u ukupno četiri smjera na tri lokacije: u Kučan Marofu je i dalje sjedište tvrtke te veleprodaja građevnog materijala, maloprodajni saloni namještaja u Varaždinu i u Zagrebu te veleprodaja namještaja.

U travnju 2016. godine otvoren je prvi salon namještaja RIA HOME koji se danas nalazi na lokaciji Optujska 182 u Varaždinu, te već 6.-tu godinu za redom oduševljava svoje kupce kvalitetom, cijenom i dizajnom proizvoda.

Krajem 2018. godine tvrtka počinje i sa veleprodajom namještaja u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje već nakon nepunih godinu dana dobiva i ekskluzivno zastupništvo srpskog proizvođača namještaja DASA nameštaj za prodaju njihove robe u Hrvatskoj i Sloveniji.

U svibnju 2021. godine otvoren je drugi još respektabilniji salon namještaja RIA HOME u Zagrebu u sklopu novootvorenog trgovačkog centra Familly mall na Jankomiru.

Osnovni cilj i ideja vodilja od samog početka pa i danas, je pružiti kupcu doživljaj kupovanja te uz odličnu uslugu, cijenu, kvalitetu i dizajn osigurati mu sigurnost i dugoročno zadovoljstvo kupljenim.

Kvaliteta usluge temelji se na stručnim i educiranim djelatnicima koji svojim znanjem i iskustvom savjetuju kupce sukladno njihovim potrebama, koji bi proizvod ili usluga najviše odgovarala njihovim željama ili potrebama i na temelju toga kreiraju odgovarajući proizvod ili uslugu, te brinu o cjelokupnom procesu od narudžbe pa do konačne isporuke robe kupcu.

Možemo posebno naglasiti da je tvrtka uspjela svih ovih 28 godina rada uspješno svladavati sve prepreke i razvijati se u dobrom smjeru, pa čak i u doba corona virusa, upravo zahvaljujući ženskoj intuiciji, drugačijem stavu prema poslu i zaposlenicima, te upornošću. Pozitivan stav i usmjerenost kupcu te opcija „biti drugačiji“ dobitna su kombinacija.

Već kod same ideje o otvaranju salona namještaja vizija vlasnice je bila „biti drugačiji“, dati ljudima boje, gotova rješenja kako urediti svoj dom, kako ga pretvoriti u „cosy“ varijantu sa detaljima i dekoracijama. Omogućiti kupcu da sam dizajnira svoj namještaj, a da pri tom ne plaća nerealnu cijenu za to. Stvoriti mjesto u koje kupci mogu doći svaki tjedan ponovo jer uvijek ima nešto novo, lijepo, drugačije a ne samo kod promjene određenog dijela namještaja.

U moru „velikih“ možemo reći da je i jedna takva mala tvrtka koja danas zapošljava 13 vrijednih djelatnika, postala velika po broju svojih zadovoljnih kupaca i lijepo opremljenih domova, apartmana, hotela i sl.

Komentari